СТ направи доста грешки особено през тези последните седмици. Някои

СТ направи доста грешки особено през тези последните седмици. Някои ...

Слатински: Слави Трифонов направи доста грешки, но най-голямата е да се нареди до ГЕРБ и ДПС срещу Кирил Петков

"СТ направи доста грешки особено през тези последните седмици. Някои от тези грешки бяха направо глупости. Но най-голямата глупост сред най-големите му грешки бе това да се подреди до ГЕРБ и ДПС в изначално загубената война срещу Кирил Петков", пише експертът по национална сигурност .

"Аз практически не гледам телевизия и може би затова не съм прекалено пленен от обаянието и интелекта на Кирил Петков. Но моето символ верую от доскорошното ми блажено време (от което Злото ме изхвърли) на преподаване в студентските аудитории е, че имаме златни млади хора - не само единствената, но и последната надежда за България.

Слави Трифонов не просто изгори, а взриви всички мостове. Но това е закономерно Слави Трифонов не просто изгори, а взриви всички мостове. Но това е закономерно
Няколко месеца по-късно основната загадка за "Има такъв народ" започна да се разрешава. В последните седмици едва ли сте чували от Слав...

В унилото и безпътно време на обърналия посоката си от порива и енергията за нормалност към блатото на корумпираното, проолигархично, арогантно и оперирано от ценности статукво Преход, СТ си отгледа мнозинство от сурогатна чалга-патрЕотарска тълпа загубили социална ориентация не-граждани. Това е мнозинство, което е твърдо Против всичко, което се случва и прави у нас, но не знае изобщо за какво е За.

Тези не-граждани, уви, са наистина огромно мнозинство. Но те не са цялото младо поколение. 10-15 процента от това младо поколение са хора с достойнство, с биография, с визия, с истинска образованост, с характер, с ценности.

Те са успяващи по света и у нас.

Те са носители на знаене и можене, на честност и почтеност, на самочувствие и вяра в силите, на социална отговорност и обществен оптимизъм.

Те излизат на сцената.

Как Кирил Петков стана Киро Харварда и после Киро Канадеца Как Кирил Петков стана Киро Харварда и после Киро Канадеца
Има една гнусна парабола. Появява се човек, който започва да стряска всички. Публиката остава приятно изненадана, а властта силно угри...

Те са по-доброто за България настояще.

Те са утрото и утре-то на страната ни.

Те не са чалга-патрЕоти, това им личи отдалеч. Тях не можеш да си ги представиш да пеят пошлотии и тъпотии като седем-осем и ще си паднала!

Те са много над този асоциален, еректирал поп-фолк.

СТ не ги разбира тези млади хора, толкова различни от мнозинството, което получава емоционални полюции на концертите му.

Двойното гражданство на Кирил Петков. А хората с българско гражданство, които разграбват България? Двойното гражданство на Кирил Петков. А хората с българско гражданство, които разграбват България?
Има ли министър Кирил Петков двойно гражданство? Встрани от политическите цели, които преследват задаващите този въпрос, с просто око с...

Тези млади хора не се подвластни на харизмата му, те не могат да бъдат манипулирани от него.

СТ даже не си дава сметка как подсъзнателно, асъзнателно, безсъзнателно, несъзнателно е против тях!!!!

Той не е от тяхната кръвна група.

Той е вече минало, неспособно да промени настоящето и вредно за бъдещето.

СТ с първичната си сетивност долавя, че тези млади хора искат да отвоюват България не само от ББ, но и от него, от онзи него с чалга-патреотарството, с циничния език, с пошлите скечове, с ширпотребния хумор.

Йордан Цонев към Кирил Петков: Нищо не си свършил Йордан Цонев към Кирил Петков: Нищо не си свършил
"Българският народ иска промяна, и то не само от три партии, защото, ако го искаше, щеше да прати само три партии в парламента или поне...

Тръгвайки срещу Кирил Петков и нареждайки се в противната и обречена кохорта на статуквото наред с (лидерите на) ГЕРБ и ДПС, СТ брани вчерашния себе си от младите хора като Кирил Петков, които са отрицание на статуквото и носители на надежда за Промяна

С това СТ се превръща в ретроградна и реакционна персона.

Единственият полезен ход на СТ е да излезе от досегашния си медиен чалга-патрЕотарски образ и да даде шанс на младите кирилпетковци.

Да покаже, че се е променил, че е станал нов СТ, помагайки на хората като Кирил Петков да отвоюват България не само от ББ, но и от досегашния СТ!"

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com