ST. ЛУИС (АП) — Кайл Хендрикс допусна пет попадения в

...
ST. ЛУИС (АП) — Кайл Хендрикс допусна пет попадения в
Коментари Харесай

Кайл Хендрикс работи 7 ининга, докато Къбс победиха Кардиналс с 5-1, удължиха победната серия до 5 игри

ST. ЛУИС (АП) — Кайл Хендрикс позволи пет попадения в седем ининга за изключване, а Нико Хорнер и Дейвид Боте участваха в два ръна, до момента в който Чикаго Къбс удължиха най-хубавата си победна серия за сезона до пет мача с победа с 5-1 над Сейнт Луис Кардинали в петък вечер.

„ Просто се пробвах да взема едно подаване, “ сподели Хендрикс. „ Знаете какво ни следва на следващия ден с дуела, тъй че беше добре да преминем през пет. Връщаме се за шест, връщаме се за седем и просто се пробвайте да покриете малко, с цел да ни даде малко място за на следващия ден. ”

Хендрикс (2-7) не разреши на бегач да доближи втора база и приключи с три удара и разходка. 34-годишният десничар не е позволил пробив в 11 1/3 ининга в две изяви против Сейнт Луис този сезон и е 14-4 с 2.51 ERA живот в 27 изяви (26 старта) против Кардиналс.

„ Това е същата униформа, само че разнообразни играчи “, сподели мениджърът на Къбс Крейг Коунсел. „ Наистина мисля, че има нещо в една могила, на която отивате и просто обичате да хвърляте от тази могила, незави...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР