Ст. комисар Пламен Томов е новият директор на ОД на

...
Ст. комисар Пламен Томов е новият директор на ОД на
Коментари Харесай

Пламен Тонев е новият директор на полицията в Монтана

Ст. комисар Пламен Томов е новият шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Монтана. Вчевра зам. основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Георги Арабаджиев публично връчи заповедта за назначението му на поста.
Ст. ком. Пламен Томов е на 43 години, управлява полицията в Монтана от 23 май т.г., когато постът напусна досегашният шеф ст.. ком. Ивайло Антонов.
Преди да поеме управлението на дирекцията в Монтана Томов е бил шеф на районно управление (на МВР) АЕЦ „ Козлодуй”.
Директорът връчи ключовете на четири нови служебни автомобила на чиновници на районното ръководство на полицията в Лом. Четирите „ Шкоди” ще сменят най-експлоатираните патрулки, сподели гл. контрольор Георги Петков – краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на районно управление (на МВР) – Лом.
„ Да си ги карате безаварийно”, пожела шефът и означи, че персонално ще следи по какъв начин се употребяват колите.
Със сигурност ще са ни доста потребни, освен за запазване на публичния ред, само че и за пътния надзор, сподели гл. контрольор Г. Петков. 30% е разкриваемостта на закононарушенията на територията на ломското ръководство, което е едно от най-тежките в района.
Дни преди началото на жътвата няма сигнали за нарушавания и напрежение измежду земеделските стопани, означи още ст. контрольор Георги Петков.
203 нови служебни автомобила са разпределени в сряда в регионалните дирекция на Министерство на вътрешните работи в страната, оповестиха от министерството. Те отиват по регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи, които са навътре в страната, и на жандармерийските подразделения, които не попадат в програмата за отпусната финансова помощ на Европейски Съюз за пограничните региони. По тази стратегия предходната година ОД на Министерство на вътрешните работи получи 17 нови автомобила.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР