SSD устройствата Micron 7400 предлагат капацитети от 400GB до 7,68TB(снимка:

...
SSD устройствата Micron 7400 предлагат капацитети от 400GB до 7,68TB(снимка:
Коментари Харесай

Micron пусна нова линия NVMe SSD за дейта центрове


SSD устройствата Micron 7400 оферират потенциали от 400GB до 7,68TB
(снимка: Micron)

Американската компания Micron Technology разгласи нова серия SSD с NVMe интерфейс, която предлага еластичност за потребление в разнообразни форм-фактори, PCIe Gen4 продуктивност и нараснала сигурност за центровете за данни. Линията устройства Micron 7400 SSD идва в седем форм-фактора и улеснява прехода към нови сървърни архитектури.

Подобрената продуктивност и всеобщото разбиране на SSD-тата в центровете за данни изискват нови, усъвършенствани форм-фактори за предпазване на данни при най-различни сюжети. Micron 7400 SSD се предлага в новия PCIe Gen4 M.2 22x80mm интерфейс със отбрана при отпадане на зареждането, както и в 2,5 ” U.3 SSD с дебелина 15 и 7 мм, оповестиха от дистрибутора АСБИС България.

В допълнение са налични и три размера от новия „ E1.S Enterprise and Data Center SSD Form Factor ” (EDSFF), който предлага по-висока компактност, усъвършенствана за флаш носители продуктивност и усъвършенствани варианти за зареждане и изстудяване. Това разрешава на потребителите да мигрират от по-стари сървъри към EDSFF сървъри с по-висока компактност с един SSD.
още по тематиката
Серията Micron 7400 идва с потенциали от 400GB до 7,68TB във разновидности за устойчивост един или три презаписа дневно, с което покрива разнообразни приложения. Това SSD употребява цялото ноу-хау на Micron – от контролера до фърмуера в композиция с усъвършенствани NAND и DRAM технологии и индустриални процеси.

Micron 7400 SSD предлага над двойно повече IOPs за ват и пропускателна дарба спрямо предходното потомство. Обратната съгласуемост с PCIe Gen3 системите оказва помощ за облекчение на миграцията от Gen3 към Gen4 платформи. Устройството поддържа 128 именни пространства (namespaces) за увеличение на скалируемостта във виртуални среди като хиперконвергираните инфраструктури и софтуерно дефинираните масиви. Поддържа и Open Compute Project (OCP) решения за квалифицирани среди.

Стандартизирани функционалности като TCG-Opal 2.01 и IEEE-1667 и вариантите за отбрана на данни по време на работа и неподвижен подсигуряват данните в границите на корпоративната инфраструктура, както и в облачните среди. Micron разви средата Secure Execution Environment (SEE), с цел да изолира и обработва сигурни преводи и да разшири отбраната против възходящия набор от модели на заканите. SEE доста усъвършенства сигурността на данните в мрежа и при пряк достъп чрез потребление на профилирана памет, сигурен код и микропроцесор за сигурност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР