Срядата започва със слънце. Минималните температури днес ще бъдат между

...
Срядата започва със слънце. Минималните температури днес ще бъдат между
Коментари Харесай

Денят започва със слънце, но после ни чакат дъжд и градушки

Срядата стартира със слънце. Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред 5° и 10°, оптималните - сред 22° и 27°, на морския бряг - от 17° до 20°. Температурата на морската вода е от 12° до 16°. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и в северозападната половина от страната ще превали и прегърми. През нощта против четвъртък и на изток ще превали, само че едва.

Предупреждение за обилни превалявания, съпроводени от гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно е оповестено в западната половина от страната. Възможни са и градушки.

И в планините преди обяд ще е слънчево, само че към и след обяд в масивите в западната половина от страната ще има интензивни краткотрайни превалявания, съпроводени от гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад, само че по време на гръмотевичните стихии краткотрайно ще се усилва.

В околните дни минималните температури ще се покачват. Максималните ще останат съвсем без смяна, като се изключи събота, когато ще има стойности над 30 градуса. В часовете преди обяд над по-голямата част от страната ще е слънчево, само че към и след обяд, както и преди среднощ, ще има региони с превалявания, тук-там интензивни и съпроводени от гръмотевици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР