Сряда, 31 май, е датата, на която се очаква да

...
Сряда, 31 май, е датата, на която се очаква да
Коментари Харесай

ЕВРИКА: Гласуват евроатлантическата завера на 31 май

Сряда, 31 май, е датата, на която се чака да бъде гласувано невижданото държавно управление в историята на страната на ротационен принцип сред двете обединения ГЕРБ-СДС и Продължаваме-Промяната.

Независимо дали президентът Румен Радев ще връчи досието с втория мандат на бъдещия министър председател акад. Николай Денков още идния четвъртък, или ще отсрочи събитието за понеделник, 29 май, кабинетът, разкриват източниците ни, ще бъде подложен на избор в Народното събрание тъкмо в последния ден на другояче изключително изменчивия и дъждовен май. 

Така на процедура 18-те месеца небосвод, който ГЕРБ и ПП-ДБ си дават за взаимното ръководство на двамата министър председател Денков и Мария Габриел, ще стартира до тече от Деня на детето, малко преди рождения на Бойко Борисов. 

Самата сделка пък е била реализирана като подарък за 44-ия рожден ден на Габриел в събота. 

Ако възможното следствие по сигналите, оповестени през днешния ден от основния прокурор Иван Гешев и против Борисов, и против нея не препъне общия кабинет, той ще продължи да работи най-рано до края на ноември 2024 година Дотогава ще са минали и локалните, и европейските избори - основни и за двете обединения. 

Oбщо те имат разполагаем 133-ма национални избраници, при положение, че никой вдясно не се отдели в символ на противоречие с обединението с ГЕРБ. За квалифицирано болшинство и смяна в конституцията са нужни гласовете на още 27 народни представители. 
ТЕМА преди 38 минути 2037 преди 41 минути 883 преди 4 часа 827
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР