Сряда, 26 януари – Внимавайте с критиката - рискувате приятелстваДнес

...
Сряда, 26 януари – Внимавайте с критиката - рискувате приятелстваДнес
Коментари Харесай

Сряда, 26 януари – Внимавайте с критиката - рискувате приятелства

Сряда, 26 януари – Внимавайте с рецензията - рискувате другарства

Днес Меркурий минава от знака Стрелец в Козирог, което наблюдавахме при Марс преди два дни.

Когато Меркурий е в знака на Козирог, започваме да се отнасяме по-сериозно към финансите си – ставаме по-пестеливи и деликатни в харчовете си.

Ставаме и по-мнителни и сериозни. Но през днешния ден критичността ни рискува да унищожи остарели другарства. И въпреки същинските другарства да би трябвало да могат да устоят при рецесии, целесъобразно е да си спестите някоя и друга по-остра дума и да се фокусирате върху това вие да давате добър образец.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , през днешния ден звездите предлагат да не крадете от съня си, с цел да свършите значима работа. По-добре бъдете отпочинали и свежи и сигурно ще сте справите по-добре, в случай че сте недоспали и изнервени.

Телци , не бързайте да приключите бизнес договорката, по която работите. Утре може да ви хрумне прелестна концепция, тъй че проявете самообладание.

Близнаци , през днешния ден е добър ден за започване на нови планове. Бъдете безапелационни в причините си и ще можете да изградите потребни и скъпи бизнес връзки, които ще обезпечат разцвет за компанията ви.

Раци , може ненадейно да разберете, че никога не сте незаменими и би трябвало да потвърждавате себе си още веднъж и още веднъж. Не се тормозете – просто преминавате през по-напрегнат интервал от живота си, който ще завърши в обозримо бъдеще и ще ви донесе най-много изгоди.

Лъвове , през днешния ден може да се почувствате несигурни в личните си качества. Опитайте се да анализирате обстановката и да разберете какво толкоз доста ви е разтревожило. Проявете непреклонност и стоманени нерви, по този начин ще се справите със обстановката.

Деви , внимавайте да не пропуснете някое доста значимо събитие, което ще повлияе на кариерното ви развиване. Причината за пропуща ще бъде, че доста обичате задушевните диалози на всевъзможни тематики, само че не и свързани с директните ви задължения.

Везни , ще имате много сложен и под напрежение ден. Най-вероятно ще поемете отговорност за значима бизнес договорка. Не се разсейвайте от дреболии и сигурно ще се справите.

Скорпиони , през днешния ден ще бъдете прекомерно напористи и безкомпромисни, само че не трябва да забравяте, че с цел да съумеете последователността е за предпочитане пред заслепения блян да бъдете пред останалите.

Стрелци , през днешния ден се запишете на някакъв курс – по език, счетоводство или плетене – без значение от сферата, той ще ви помогне в къси периоди да се чувствате по-спокойни и уверени в работата.

Козирози , през днешния ден бизнес сътрудниците ви ще ви дефинират за техен главен представител при значими договаряния. Фокусирайте се върху устрема да визиите нужната информация допустимо най-кратко и ясно, без да изморявате слушателите.

Водолеи , не избирайте дълго какво първо да свършите. Приоритетите са явни, тъй че действайте бързо, бизнес срещите по-късно денем дават обещание да са вълнуващи.

Риби , през днешния ден не придавайте изключително значение на думите на ваши сътрудници, изключително в случай че те по някакъв метод се опитат да ви обвинят в неща, за които не сте отговорни.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР