Сряда, 23 февруари – Вдъхновяващи решения, плод на силни фантазииДнес

...
Сряда, 23 февруари – Вдъхновяващи решения, плод на силни фантазииДнес
Коментари Харесай

Сряда, 23 февруари – Вдъхновяващи решения, плод на силни фантазии

Сряда, 23 февруари – Вдъхновяващи решения, плод на мощни мечти

Днес ъгълът сред орбитите на Марс и Нептун ще е 60 градуса. Постепенно той ще стане 90 градуса и до момента в който се уголемява вие все по-силно ще желаете да отстоявате позициите си.

По принцип това е в действие за хората, които са огромни инати и обичат да водят разногласия. При останалите ще се следи засилен блян към намиране на гъвкави решения, които и ще се окажат най-работещите. За това ще им помогне полетът на фантазията им.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , мнозина от вас ще станат очевидци на демонстрации на равнодушие. Това обаче ще ви окуражи и плановете, по които през днешния ден започнете да работите, ще са извънредно сполучливи.

Телци , през днешния ден тези от вас, които се занимават с просвета и изобретения, ще се радват на блестящо въображение и мощен прилив на креативна сила.

Близнаци , през днешния ден ще е добър ден за тези от вас, които работят в асоциации и неправителствени организаии, посветили се на обществени дела. Успех ще имат инициативи, свързани с разкриване на кухни и създаване на детски центрове.

Раци , в случай че през днешния ден усетите неналичието на убеденост и религия в себе си, си направете самоанализ, с цел да разберете повода. В същото време у вас ще се проявят скрити интуитивни качества.

Лъвове , триумф ще имат тези от вас, които се занимават с изкуство, музика и основаване на хубост.Добре е обаче да се въздържате от прекомерно глезене.

Деви , през днешния ден може да ви се наложи да измененията проектите си в крачка. Но всичко ново, с което се захванете, ще бъде несъмнено, устойчиво и продължително.

Везни , през днешния ден можете да разчитате на другарска поддръжка във всяко едно отношение. В дома ви ще царува естетика и ще може сполучливо да приключите покупко-продажби за недвижима благосъстоятелност.

Скорпиони , през днешния ден е уместно да извършите промени в бизнеса и кариерата си. Пазете се от прояви на нервно напрежение. Ще сте склонни към прибързани дейности и за това доста добре авансово обмислете всяко решение.

Стрелци , през днешния ден ще развивате потребни контакти с бизнес сътрудници от чужбина. Може да се възползвате и от удобните условия за предприемане на далечни пътувания.

Козирози , през днешния ден сполучливо ще управлявате непознати пари. Може умерено да теглите заеми, да взимате заеми или да подготвяте документите за тях. Онези от вас, които поправят компютри, коли или машини, през днешния ден единствено с едно допиране ще отстраняват всевъзможни повреди.

Водолеи , вероятни са промени в кръга на бизнес сътрудниците ви,които ще ви учудят. Но не забавяйте поради това осъществяването на проектите си. Вероятно сега не го усещате, само че бизнесът ви има потребност от промени във всяко едно отношение, а осъществените през днешния ден ще имат извънредно позитивен резултат.

Риби , през днешния ден ще имате триумф при наемането на личен състав. Може да предприемете стъпки за внедряването на нов програмен продукт в компанията си или да вложите част от капитала си в нововъведения, които ще създадат процеса на работата ви доста по-ефективен спрямо сегашния.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР