Сряда, 2 февруари - Проблеми с транспортните връзкиТази сряда Луната

...
Сряда, 2 февруари - Проблеми с транспортните връзкиТази сряда Луната
Коментари Харесай

Сряда, 2 февруари - Проблеми с придвижването

Сряда, 2 февруари - Проблеми с транспортните връзки

Тази сряда Луната първо е във Водолей, а след това в Риби, което може да се отрази като пораждане на проблеми в областта на превоза. В същото време Луната през днешния ден образува удобен секстил с Марс, което ще ви зареди със мощ и сила, задоволителни да се справите с всеки един проблем с логистиката.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овни , имате време да помъдрете! Кандидатствате прекомерно млади за доста виновна позиция! Проявете самообладание, само че отказвайки се от примамливата оферта, не се депресирайте - всичко с времето си. Сега имате потребност да трупате доста опит, тъй че не се затваряйте у дома, изпълнени със самосъжаление.

Телци , през днешния ден бихте могли да се възползвате от някои триумфи на ваши бизнес сътрудници. Бъдете правилни с тях и положителните ви взаимоотношения ще се възнаградят.

Близнаци , на драго сърце бихте се впуснали в нови завършения, само че към момента имате известни съмнения. Вероятно е по-мъдро да изчакате известно време и да преминете през няколко етапи на подозрения.

Раци,   сега желаете да се грижите главно за себе си, като че ли сте единствено вие на този свят. Факт е, че до момента в който се чувствате незадоволен от работата си, този проблем непрекъснато ще поражда. Може би е време да си намерите артистично занимание.

Лъвове , евентуално напоследък страдате от безсъзнание, за което нямате пояснение. В реалност нямате и причина да се притеснявате - може да вярвате и разчитате на хората към вас и на бизнес сътрудниците си, тъй като всички те ценят доста вашия професионализъм .

Деви , има дни, когато би било добре да владеете умеенето „ телепортация “. Тази сряда е един от тези дни. Но не губете религия в себе си -  последователно ще откриете, че притежавате по-ценни качества и качества.

Везни , в случай че носите прекомерно доста дини под една мишница, през днешния ден рискувате да изпуснете няколко. Не бъдете нападателни, защото това освен не е във вашата природа, само че и ще ви навреди.

Скорпиони , евентуално още през днешния ден ще осъществите фантазиите си за кариерно развиване. Но си дайте време да си помислите за мотивацията си и с това дали се занимавате с проблеми, които в действителност ви вълнуват.

Стрелци , именитият дебелоглав, с който сте известни, през днешния ден единствено ще ви пречи. Ако желаете да се похвалите с огромни облаги, бъдете по-отстъпчиви и дипломатични.

 Козирози , на моменти бихте желали да сте малко по-смели, само че сега материалните и професионалните ограничавания, които са ви наложени, като че ли обезсмислят фантазиите ви. Може би е време да помислите за нова работа.

Водолеи , ще се чувствате като че ли волята ви е отпътувала във почивка. Разбира се, ще изпълнявате отговорностите си като всеки уважаващ себе си Водолей, само че ще ви липсва мотивация. Може би няма концепция, за която да се борите? Помислете добре – има още доста неща, за които си коства да се докажете.

Риби , през днешния ден ще се чувствате в добра форма и ще можете пълноценно да се посветите на заниманията си. Единствено може да очаквате напрежение, в случай че очаквате концепциите ви да се харесат от всички,  а против тях да има съществено неодобрение. Дори протести!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР