Сряда, 19 януари – Добър ден за преговориТази сряда на

...
Сряда, 19 януари – Добър ден за преговориТази сряда на
Коментари Харесай

Сряда, 19 януари – Добър ден за преговори

Сряда, 19 януари – Добър ден за договаряния

Тази сряда на звездното небе не се следят основни промени, тъй че най-силно ще се усеща въздействието на планетата Меркурий. Смята се, че третият ден от седмицата е ръководен точно от тази планета. Меркурий ще повлияе позитивно на договарянията ви, комерсиалните връзки, продажбите, а също и на всевъзможен тип интелектуална работа.

Всякакъв вид диалози биха били сполучливи. Така че може да се обадите на някого, който от много време не сте чували. Това ще му донесе наслада. И в случай че извършите дребен подарък на някого, също резултатът ще е позитивен и за получаващия, и за даряващия.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , през днешния ден не демонстрирайте недоволството си, предизвикано от другите, даже и да е напълно заслужено. Не бързайте да се карате, тъй като хората, провокирали гнева ви, могат в бъдеще да ви окажат невероятна помощ.

Телци , не бързайте да отваряте нов клон или посланичество на компанията си. Сега това няма да е добър ход. Не прибързвайте, тъй като има възможност на повърхността да излязат остарели пропуски.

Близнаци , през днешния ден е удобен ден за професионално образование и самообучение. Препоръчително е да си купите множеството от най-новите заглавия в региона, която ви интересува, и незабавно да започнете да ги изучавате. Така ще останете на върха в сферата, в която развивате бизнеса си.

Раци , през днешния ден е целесъобразно да планирате финансовите си разноски. Бъдете спестовни, другояче рискувате да останете без нищо! А това, във вашия случай, е извънредно нежелателно.

Лъвове , през днешния ден се отдайте на отмора! Отпуснете се за малко – по този начин и сътрудниците, и бизнес сътрудниците ви, които по волята на ориста работят с вас, ще си поемат мирис. Бъдете малко по-снизходителни.

Деви , през днешния ден не таете нереалистични очаквания, а работете крепко. Така или другояче дилемите, които ще извършите през днешния ден, не допускат огромна креативна сила, ето за какво не ги отлагайте за по-благоприятно време.

Везни , в случай че през днешния ден съумеете да измененията радикално обстановката и да работите в изцяло нови и необикновени условия, то смятайте, че сте победили себе си и рутината. Тази победа ще ви разреши да се справите с всички тези неща, които са ви отнемали доста време и нерви.

Скорпиони , през днешния ден ще ви бъде много мъчно да си спомните всички детайлности към уговорката, който сте поели преди време, а би трябвало да извършите в границите на 24 часа. Дори и да можете да се похвалите със забележителна памет, различен път си записвайте.

Стрелци , през днешния ден единствено възприятието ви за комизъм ще ви помогне да се справите с компликациите, които ви чакат. Ще сте в еуфорично въодушевление, което ще удиви шефовете и бизнес сътрудниците ви, само че и те ще се заразят от позитивното ви отношение към протичащото се. Това ще усили възможностите ви за триумф.

Козирози , през днешния ден е целесъобразно да не се разсейвате – фокусирайте се върху отговорностите си. В противоположен случай работният ви ден заплашително ще се проточи и ще наподобява безконечен.

Водолеи , тази сряда ще наподобява на предходната. Ще са като две капки вода, стига, несъмнено, да не решите да я боядисате във всички цветове на дъгата. Това може да стане, като деянията доста въображение и в най-елементарните неща, с които се захванете.

Риби , през днешния ден в бизнеса ви могат да настъпят обърквания. Това важи изключително за тези от вас, заети в областта на недвижимите парцели и опазването на здравето. Ще изпаднете в доста непредвидени обстановки, които съществено ще обтегнат нервите ви. Но упоритата ви работа ще ви се отплати обилно.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР