Сряда, 17 ноември – Риск от безразсъдни постъпкиТази сряда ъгълът

...
Сряда, 17 ноември – Риск от безразсъдни постъпкиТази сряда ъгълът
Коментари Харесай

Сряда, 17 ноември – Риск от безразсъдни постъпки

Сряда, 17 ноември – Риск от безразсъдни действия

Тази сряда ъгълът сред орбитите на Марс и Уран е 180 градуса и те са в съпротива. На напред във времето излизат негативните въздействия на двете планети. Мнозина ще постъпват неразумно, ще са непокорни и необуздани. При такива условия съществува риск от злополуки. Ето за какво бъдете изключително деликатни.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще си дадат сметка, че вследствие на упоритата им работа напоследък, могат да правят отстъпка няколко крачки обратно и да оставят резултатите от нея да приказват сами за себе си. Заредени са с задоволително сила и след къса отмора, могат да продължат да надграждат триумфите си.

Телците са във фантастична форма. Ще съумеят да свършат всичките си задания, без значение какъв брой комплицирани и свръхамбициозни са изглеждали в началото. Могат да им се случат странни неща през днешния ден, само че това е част от процеса на израстването им.

Близнаците ще станат очевидци по какъв начин на техния терен навлиза нов бизнес състезател. Заради неговото ексцентрично държание няма да могат да вършат разлика сред триумфа и неуспеха. Това не би трябвало да ги плаши, а да ги окуражи да не стопират да работят и да не отстъпват от ползите си.

Раците е добре да си напомнят, че главната им функционалност е да поддържат някакъв живец в връзките си с другите – и в професионален, и в персонален проект. Днес ще им се наложи да потвърдят организаторските си умения и да стартират работа по нов план. Той ще бъде изключително сполучлив, в случай че е обвързван с възобновими енергийни източници.

Лъвовете ще би трябвало да се борят с голям брой изкушения. Ще са склонни да прекаляват и да прекрачват граници. Препоръчително е да се извърнат за поддръжка към правилен другар, с по-голям самоконтрол и дисциплинираност.

До Девите ще доближат положителни финансови вести. В персонален проект ще научат доста потребни неща и това ще ги изведе на нов път в развиването им. Онези от тях, които работят в администрацията, ще получат ненадейно самопризнание за работата си.

Везните ще се усещат затрупани от задължения. Добрата вест е, че в случай че се извърнат за помощ, ще я получат от човек, от който не са очаквали. Просто би трябвало да помолят за нея.

Скорпионите ще би трябвало да се преборят със себе си – не им се случва толкоз постоянно да би трябвало да разчитат единствено на себе си, само че през днешния ден е време да поемат отговорност за делата си.

За Стрелците денят не е подобаващ да кроят огромни проекти за триумф и да гонят луди фантазии. Трябва да бъдат реалисти и да не се свенят да се захванат с по-битови проблеми. Като да вземем за пример на първо време ще би трябвало да почистят кухнята.

Козирозите през днешния ден заслужават да се поглезят – могат даже да си вземат отпуска, да си купят красива дреха. Спокойно могат да се доверят на импулсивната страна в характера си. Така ще открият, че се движат в нова, по-успешна за тях посока!

Водолеите ще научат прекомерно любопитни детайлности за предишното на своите предшественици. Но въпреки и да са изпълнени със песимизъм дали нещата са се случили тъкмо по този начин, както им ги описват, е по-добре да повярват, че и на тях им е писано да извършат огромни подвизи.

Рибите най-сетне ще преодолеят възприятието си на безпокойствие, боязън и обезсърчение. Ще видят казуса подобен, какъвто е – просто още едно затруднение на пътя им. Така по-лесно ще го преодолеят и оттова нататък ще са прелестно сюрпризирани от това, което ще последва.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР