Срутената върху улица „Асен Златарев“ в центъра на София сграда

...
Срутената върху улица „Асен Златарев“ в центъра на София сграда
Коментари Харесай

Срутената сграда в центъра на София – собственост на политик?

Срутената върху улица „ Асен Златарев “ в центъра на София постройка при строително-монтажни действия е свързвана с името на някогашния народен представител от „ Атака “ и екс регионален шеф на София-област Николай Пехливанов, научи Lupa.bg от живеещи в регион „ Оборище “.



Днес сутринта над 15 тона бетон от фасадата на плануванаъа за срутване сграда се изсипаха върху тротоара и улицата, а видео от случая, публикувано във Facebook групата „ За Оборище “ сподели, че дивотията е сътворена от несъответстващите дейности на оператора на строителния кран. Цяло знамение е, че няма жертви и потърпевши при сриването на фасадата.

На мястото на плануванаъа за разрушение постройка на ул. „ Асен Златарев “ е планувано да изникне съвременна жилищна кооперация, а жилищата в нея към този момент се разпродават на „ зелено “ при цена сред 5 300 и 6000 евро за квадратен метър застроена повърхност.

Твърди се, че вложител в бизнес начинанието е някогашния народен представител от „ Атака “ Николай Пехливанов. 50-годишният бизнесмен е строителен инженер и развива сполучлив бизнес в областта на недвижимите парцели. Пехливанов населява голяма къща на ул. „ Оборище “, а живеещите в региона настояват, че той е неофициален притежател и на други влиятелни здания в идеалния център на София.

По всяка възможност Дирекцията за народен строителен надзор (ДНСК) ще наложи финансова глоба на строителната компания след позволения гаф, който можеше да докара до голяма покруса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР