СРС-тата по делото срещу кмета на район Младост Десислава Иванчева

...
СРС-тата по делото срещу кмета на район Младост Десислава Иванчева
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: СРС-тата по делото ни са подменени

СРС-тата по делото против кмета на регион " Младост " Десислава Иванчева са били подменяни от прокуратурата, съобщи самата тя преди днешното правосъдно съвещание, съобщи Дарик.

Преди два дни Иванчева и заместничката й Биляна Петрова оповестиха, че в СРС-тата по делото участвали буквите Б.Б и Ц.Ц, както и диалози сред предприемача Александър Ваклин и различен вложител. Според двете обвинени от този момент до през днешния ден елементи от диалозите към този момент били преправени.

Според тях се подменят текстове в томовете със специфичните разследващи средства, като някои от тях липсват напълно. Подсъдимите настояват, че подмяната на документи е за да се покрие Александър Ваклин, съобщи bTV.

В момента Специализираният апелативен съд взема решение дали да в профил Иванчева и Петрова от постовете им.

Десислава Иванчева, заместникът й Биляна Петрова и някогашният кмет на " Младост "  Петко Дюлгеров бяха задържани преди повече от месец в обществена акция до Спортната палата в София.

Иванчева е упрекната във взимане на рушвет в изключително огромни размери, а Дюлгеров и Петрова са посочени за нейни помагачи. Петрова бе арестувана дружно с Иванчева през април. Миналата седмица Специализираният углавен съд в профил от служба и нея. Тогава стана ясно, че тя също ще апелира решението пред по-горната инстанция - Апелативният профилиран съд.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР