Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59

...
Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59
Коментари Харесай

Община Русе обяви обществена поръчка за реставрация на част от Доходното здание

Срокът за подаване на предложения за присъединяване е до 23:59 часа на 5 април 2023 година

Община Русе разгласи социална поръчка с предмет: „ Изпълнение на СМР за обект: „ Реставрация и консервация на покрива и основните фасади на корпус „ А “, „ К “ и „ Л “ от постройката на „ Доходно здание “ и реорганизация на механически съоръжения “, находящ се в УПИ I-671 в кв. 88 по проекта на град Русе, Първи стадий – Фасадни КРР, ВиК-площадкови мрежи и сградни инсталации; Втори стадий – Покривни СРР и Трети стадий: Електро “.

Участник в публичната поръчка може да бъде всяко българско или задгранично физическо или юридическо лице или техни обединявания, както и всяко друго образувание, което има право да извършва строителство, според законодателството на страната, в която то е открито.

Документацията за публичната поръчка е оповестена в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана осведомителна система „ Електронни публични поръчки “ (ЦАИС ЕОП).

Срокът за подаване на предложения за присъединяване е до 23:59 ч. на 05.04.2023 година. Офертите се подават посредством платформата /ЦАИС ЕОП/ съгласно разпоредбите за нейното потребление по член 229, алинея 1, т. 12 от Закона за публични поръчки и при съблюдаване на условията, постановени от възложителя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР