Срокът за кандидатстване по процедурата се удължаваБулгартрансгаз“възобновява търга за избор

...
Срокът за кандидатстване по процедурата се удължаваБулгартрансгаз“възобновява търга за избор
Коментари Харесай

„Булгартрансгаз“ възобновява поръчката за „Турски поток”

Срокът за кандидатстване по процедурата се удължава

„ Булгартрансгаз “възобновява търга за избор на реализатор на плана за газопровода „ Турскипоток ” през България и удължава периода за кандидатстване. Това излиза наяве отофициално известие на газовата компания през днешния ден, съобщи Economic.

Откритатапроцедура е за „ Доставка на нужните материали и съоръжение, инвестиционнопроектиране - фаза работен план, създаване и въвеждане в употреба наобект: „ Разширение на газопреносната инфраструктура на „ Булгартрансгаз ” ЕАДпаралелно на северния (магистрален) газопровод до българо-сръбската граница ”,етап: „ Линейна част “. На този етап проектът се прави оценка на към 2.8 милиарда лева В следствие тези средства би трябвало да се възстановят от директни такси в идващите 15-20 години.

Държавнотодружество е изпратило решение до Европейски Съюз и до Регистъра на публичните поръчки дасе дефинира нов период за подаване на предложения по поръчката до 6 март 2019 година,17.00 ч. и нова дата за общественото съвещание за отваряне на предложения – 7 март 2019г., 13:00 часа.

Поръчкатабеше спряна на 12 февруари поради тъжба от свързаната с Христо Ковачки„ Атоменергоремонт “ АД против обяснение на „ Булгартрансгаз “ ЕАД по процедурата. Днипо-късно обаче жалбата бе оттеглена. С определение на Комисията за отбрана наконкуренцията (КЗК) жалбата се оставя без разглеждане, приключва сеобразуваното произвеждане и настояването за прекъсване на процедурата е оставено безразглеждане. Определението на Комисия за защита на конкуренцията не е обжалвано и надлежно същото е влезнало всила.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР