Срокът за изготвяне на анализа на е тримесечен. За това

...
Срокът за изготвяне на анализа на е тримесечен. За това
Коментари Харесай

Срокът за изготвяне на анализа на спецпрокуратурите е тримесечен

Срокът за правене на разбора на е тримесечен. За това гласоподава през днешния ден Пленумът на, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Членовете на съвещанието на пленума не одобриха предлагането на правосъдния министър срокът, в който този разбор да бъде изработен и показан да бъде до края на месец юни.
 Висш съдебен съвет остро осъди опита за закриване на профилираните съд и прокуратура Висш съдебен съвет остро осъди опита за закриване на профилираните съд и прокуратура
Мнозинството във Bисшия правосъден съвет гласоподава специфична декларация, в която назовава опита на разпуснатото 45-о Народно заседание да закри...
Вчера прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет одобри критерии и конструкция за правене разбор за активността на апелативна профилирана прокуратура и профилираната прокуратура, през днешния ден Пленумът ги утвърди без промени. Там точно бе посочено, че срокът за правене на разбора е тримесечен.
На съвещанието Янаки Стоилов предложи този срокът да бъде скъсен. „ Според мен тези 40 дни, при интензивна работа, в това число и при консултиране с европейските институции е задоволителен да даде размер на информация и стегнат разбор ”, сподели Стоилов.
Само двама от членовете на Висш съдебен съвет поддържаха предлагането на Стоилов. 16 бяха гласовете " срещу " и по този начин предлагането не се одобри.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР