Срокът за 2 месеца ротация показва, че от ПП искат

...
Срокът за 2 месеца ротация показва, че от ПП искат
Коментари Харесай

Проф. Румяна Коларова: Хубаво е, че Радев не даде време на партиите - принуди ги да си говорят

Срокът за 2 месеца ротация демонстрира, че от Политическа партия желаят отсрочат идващите избори да бъдат дружно с локалните
В момента партиите имат опцията да обмислят своите позиции преди сряда. От тази позиция, това е едно време и Хубаво е, че президента не им го даде, тъй като по този метод ги принуди да приказват един с различен. Това сподели политологът проф. Румяна Коларова в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия по отношение на късото съвещание на втория ден от работата на Народното събрание, в което не се избра ръководител на Народно събрание. 

Според нея концепцията за ротация за ръководител на Народно събрание допуска някакво договаряне. И обръща внимание за времето сред всяка ротация - 2 месеца.

" Срокът за 2 месеца ротация демонстрира, че от Политическа партия желаят отсрочат идващите избори да бъдат дружно с локалните. Вече две години продължава така наречен партии на митинга влизат в Народно събрание с концепцията, че ще има последващи избори. Влизат, с цел да приготвят обстановката за последващи избори. Това се случи с Има Такъв Народ, а в този момент и с Политическа партия. Когато имаш такава тактика, хората те санкционират ", сподели още тя.

При толкоз фрагментиран парламент, единственият излаз е коалиция. Към момента това е невероятно, предизвести тя. И добави, че ПП-ДБ по никакъв метод не могат да одобряват, че би трябвало да създадат стъпка, която ще им носи негативи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР