Срокът, в който СДС трябва доброволно да освободи сградата на

...
Срокът, в който СДС трябва доброволно да освободи сградата на
Коментари Харесай

СДС дължи над 270 хиляди лева за сградата на "Раковски" 134

Срокът, в който Съюз на демократичните сили би трябвало непринудено да освободи постройката на ул. " Раковски " 134 изтича на 13 против 14 юли в среднощ.

Партията дължи на страната над 270 000 лева - 220 059 лева за наем и 50 161 лева - за такса боклук, излиза наяве от отговор на регионалната администрация до " 24 часа ". За събиране на дълга, към който се натрупат и лихви, е формирано изпълнително дело.

Областният шеф Николай Пехливанов е провел срещи със Съюз на демократичните сили и с ДСБ, АБВ и " Движение 21 ", които също би трябвало да освободят централите си. От Съюз на демократичните сили поискали да запазят дребна част от " Раковски " 134 алегорично. В понеделник за парцелите, които не са освободени непринудено, ще бъде издадена заповед за изземване.

Въпросът за правото на партиите да разполагат с пространства, в които да правят активност, е постоянно настоящ. С оглед на отбраната на политическия плурализъм считам, че той би трябвало да се подложи на публичен спор, с цел да се откри решение, счита Пехливанов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР