Срокът на валидност на издадените стикери за локално платено паркиране

...
Срокът на валидност на издадените стикери за локално платено паркиране
Коментари Харесай

Общинари: Срокът на валидност на стикерите за платено паркиране в София да бъде удължен

Срокът на годност на издадените стикери за локално платено паркиране да бъде продължен с два месеца. Това се предлага в отчет до Столичния общински съвет /СОС/, който ще бъде прегледан на идната сесия на съвета на 28 май.

Вносители на отчета са Карлос Контрера, ръководител на комисията по превоз, както и нейните членове Радослав Влахов и Борислав Бориславов.

Край на безплатната "синя " и "зелена " зона в София. От през днешния ден те още веднъж стартират да работят

В отчета се показва, че все още на анулацията на почасовото платено паркиране и респективно на локалното платено паркиране, общият брой на лицата, получили стикери за платено паркиране за едногодишен или двугодишен интервал е към 28 хиляди души.

За интервала, в който ползвателите на локалното платено паркиране, заради липса на услугата, не са употребили винетните си стикери, по тази причина е заслужено да бъдат обезщетени, означават вносителите на отчета.

Общинските съветници оферират също физическите и юридическите лица, които имат подписани контракти за прилагане на паркоместа в режим "Служебен абонамент " с Центъра за градска подвижност /ЦГМ/ преди 18 март и годни след 18 март, да бъдат освободени от задължението да заплащат цената за прилагане на услугата за интервала до приключване на периода на контракта, само че не повече от един месец и 19 дни /периода на прекъсване на даване на услугата/.

В отчета се предлага още физическите и юридическите лица, които имат подписани контракти след 18 март за прилагане на пакроместа в режим "Служебен абонамент " с ЦГМ да бъдат освободени да заплащат цената на услугата за времето до 6 май.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР