Срокът на валидност на издадените стикери за локално платено паркиране

...
Срокът на валидност на издадените стикери за локално платено паркиране
Коментари Харесай

Предложение: Срокът на валидност на стикерите за платено паркиране в София да бъде удължен

Срокът на годност на издадените стикери за локално платено паркиране да бъде продължен с два месеца. Това се предлага в отчет до Столичния общински съвет /СОС/, който ще бъде прегледан на идната сесия на съвета на 28 май.

Вносители на отчета са Карлос Контрера, ръководител на комисията по превоз, както и нейните членове Радослав Влахов и Борислав Бориславов.

В отчета се показва, че все още на анулацията на почасовото платено паркиране и респективно на локалното платено паркиране, общият брой на лицата, получили стикери за платено паркиране за едногодишен или двугодишен интервал е към 28 хиляди души. За интервала, в който ползвателите на локалното платено паркиране, заради липса на услугата, не са употребили винетните си стикери, по тази причина е заслужено да бъдат обезщетени , означават вносителите на отчета.

Общинските съветници оферират също физическите и юридическите лица, които имат подписани контракти за прилагане на паркоместа в режим " Служебен абонамент " с Центъра за градска подвижност /ЦГМ/ преди 18 март и годни след 18 март, да бъдат освободени от задължението да заплащат цената за прилагане на услугата за интервала до приключване на периода на контракта , само че не повече от един месец и 19 дни /периода на прекъсване на даване на услугата/.

В отчета се предлага още физическите и юридическите лица, които имат подписани контракти след 18 март за прилагане на пакроместа в режим " Служебен абонамент " с ЦГМ да бъдат освободени да заплащат цената на услугата за времето до 6 май.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР