Срокът на разследване на катастрофата, в която участва лидерът на

...
Срокът на разследване на катастрофата, в която участва лидерът на
Коментари Харесай

Още два месеца ще разследват катастрофата с Местан

Срокът на следствие на злополуката, в която взе участие водачът на ДОСТ Лютви Местан е продължен с два месеца, оповестиха от Окръжна прокуратура – Кърджали, предава ardanews.info. Причината е, че към момента движимостите лица не са изготвили назначената по делото авто-техническа експертиза. На този стадий единственият обвинен по случая, при който почина 6-месечно бебе е Лютви Местан.

Произшествието стана на 14 април на разклона край село Загорско. Лидерът на ДОСТ направи опит за включване в основния интернационален път, водещ към Гърция и последва конфликт с „ БМВ “, движещо се от Кърджали по посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “.

При последвалата жестока злополука BMW-то излетя от основния път и падна на над 100 метра в близкото дере. При случая почина 6-месечно момиченце, пътуващо се със фамилията си към Кирковско. Пострадаха 9-годишното братче на бебето, както и родителите му. Лютви Местан се размина единствено с изкълчена китка. Часове след случая водачът на ДОСТ беше арестуван от полицията и му беше повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР