Сродната душа е повече от просто партньор или приятел. Сродната

...
Сродната душа е повече от просто партньор или приятел. Сродната
Коментари Харесай

Родени един за друг: Ето кои зодии са сродни души


Сродната душа е повече от просто сътрудник или другар. Сродната душа е някой, който носите в сърцето си вечно. Те ви одобряват такива, каквито сте, поддържат ви и постоянно са до вас, когато имате потребност от тях. А даже и когато нямате. Ето кои са те съгласно " Your Tango ", представен от DarikNews.bg.

Овен и Везни
И Овен, и Везни са мощни персони, които са уверени и смели. Те си оказват помощ,  изграждат се взаимно и съвършено се допълват. Това е един динамичен дует, който непрекъснато се тласка един различен към триумфа. Когато единият има потребност от помощ, другият е там, с цел да донесе ентусиазъм, мъдрост и поддръжка.

Телец и Риби

Телецът и Рибите се карат взаимно да се усещат обичани и предпазени. Когато всичко друго е в безпорядък, тези две зодии внасят непоклатимост и сигурност във връзката си. Те са сродни души, тъй като никой различен не схваща какъв брой значима е стабилността в едни взаимоотношения, колкото тях. Тази връзка е построена върху солидна основа на доверие и връзка. И двата знака се схващат по-добре от всеки различен.

Близнаци и Стрелец
Те желаят връзка, която прави обвързването елементарно, а не като спомагателна работа. И двата знака са свободолюбиви и не са почитатели на непотребната драма. Работят толкоз съвършено дружно, тъй като и двамата желаят едни и същи неща от живота - нови преживявания и завършения - нещо, което могат да вършат съвършено дружно.

Рак и Козирог
Връзката сред Рак и Козирог е идеалният баланс сред дисциплинираност и спонтанност. Козирогът е дисциплинираният и виновният, до момента в който Ракът носи възприятие на неспокойствие и тръпка. Тези две зодии имат дълбока връзка, която единствено те могат да схванат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР