Сривът на Търговския регистър е обица на ухото и всички

...
Сривът на Търговския регистър е обица на ухото и всички
Коментари Харесай

Борисов: Сривът на Търговския регистър е обица на ухото и всички са си извели поуки


Сривът на Търговския указател е обица на ухото и всички са си извели поучения. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание през днешния ден. По неговите думи би било доста по-тежко в други системи, в случай че се случи.

" Дискът - скапал се, паднал. Всички работят с компютри, с стратегии и знаете, че някой път се бъгва. Това се случи и тук ", разяснява Борисов и означи, че и в най-развити страни им се сринаха системите.

Той уточни, че оптимално бързо се работи по възобновяване на регистъра, към този момент и новите дискове са там. Попитан по кое време ще проработи изцяло Търговският указател, министър председателят прикани да не се пресират експертите, които работят по възобновяване му. Затова, видяхте, опазих и компанията, която всеки на мое място би нападнал, с цел да няма укор към него и към длъжностните лица, сподели той и изясни, че желал да им обезпечи удобна работа, тъй като материята била деликатна. " Всяко едно избързване, както те назовават, може да счупи системата ", разяснява министър председателят.

Виждате на 10 минути с по близо месец се прибавят повече данни и се възвръщат, означи той. Създадохме стеснение, само че значима е обицата на ухото, тъй като доста системи са такива, добави министър председателят.

Помолен да разяснява подозрения, че новият шеф на Агенцията по вписванията има връзки с Делян Пеевски, министър-председателят разяснява, че през днешния ден се е срещнал с нея и посъветва публицистите да питат тези, които са я предложили от Патриотичния фронт.

Относно настояването на Българска социалистическа партия за оставка на цялата Комисия за финансов контрол поради случая със застрахователна компания " Олимпик ", Борисов разяснява, че в случай че цялата комисия има виновност, естествено, че би трябвало да си отиде, само че означи, че както в Българска народна банка, по този начин и в КФН, ръководителят не носи отговорност за ресорите. Помните, когато КТБ падна, неслучайно тогава уволниха подуправителя, а не шефа на Българска народна банка Иван Искров, тъй като споделиха по ресори се носи отговорността, същото е в този момент и тук, изясни Борисов.

В коридорите на Народното събрание министър председателят получи подписка на публицисти в поддръжка на освободения поради недопустимо отношение към репортерка чиновник на Правителствената осведомителна работа Любомир Методиев. Ще се опитам да се съобразя с вас, само че всичко минава и през нейното волеизявление да одобри извинението, сподели Борисов.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР