Сриването на Борисов ще повлече със себе си всички от

...
Сриването на Борисов ще повлече със себе си всички от
Коментари Харесай

Мая Манолова: Липсата на обединение прави възможен Борисов на власт

Сриването на Борисов ще повлече със себе си всички от задкулисието. Даже ме е боязън да си помисля до каква степен може да стигне сгромолясването на този модел, за чието битие отговорност носи цялото ни потомство, тъй като не го осветихме и премахнахме в точния момент. Позволихме страната да бъде завладяна от дребна група хора, законът да се ползва по целенасоченост и институциите да се трансфорат в бухалки. Повече нямаме право на неточност.

Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ водачът на „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова.

Вижте цялото изявление с Мая Манолова тук:

Започва ли задкулисието детронацията на Борисов?

Как да се вържат ръцете на изборните манипулатори?

Ще може ли да се образува в новия парламент реформаторско болшинство, макар ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи?

„ Напазарувана “ ли е извънпарламентарната съпротива?

Едно и също лице ли са Мата Хари и Пунта Мара?

В изявлението Мая Манолова сподели още:

В персоналния състав на статуквото са Борисов, Делян Пеевски, Кирил Домусчиев, Маджо, Маргините, Ковачки, Котараците, Вальо Златев, може би пропущам някого. Това са хората наоколо до властта, които благоденстват в тежките времена, когато хората остават без работа и приходи.

Проблемите не са тясно партийни, ние имаме проблем с демокрацията, изгнилата система на Борисов заплашва устоите на цялото общество. И тя може да бъде унищожена единствено с общи дейности.

Липсата на обединяване прави вероятен Борисов на власт.

Всеки ден на Борисов във властта се мери със изгубени човешки животи – здравната рецесия е изтървана, жителите и бизнеса нямат никаква поддръжка.

Общите предизборни дейности ще разрешат в новия парламент да се структурира задоволително монолитно реформаторско болшинство.

Дошло е време не за мощни политици, а за мощни държавници, които могат да загърбят партийния интерес в името на националната цел.

Всеки, който пристигна на власт с подправени обещания ще бъде пропъден с камъни. И няма да го чакат 11 години, 11 дни ще са задоволителни за идващия наглец.

Статуквото се опасява от свободния избор на българите зад граница – там не можеш да манипулираш, да лъжеш и да извиваш ръце. Властта промени към 20 пъти Изборния кодекс, който беше писан с мое интензивно присъединяване през 2014 година и най-тежки провали понесоха българите зад граница. Сложиха предели на секциите в обособените страни, сякаш под благовидния претекст за гласуването в Турция, въпреки всички да знаят че вотът там е достигнал своя лимит и това са 70 хиляди гласа. Така че рестриктивните правила са в ущърб на българите по света отвън Турция.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР