Срещу задържания по-рано днес кмет на Стамболийски и областен координатор

...
Срещу задържания по-рано днес кмет на Стамболийски и областен координатор
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: По случая с Георги Мараджиев се работи от месеци

Срещу арестувания по-рано през днешния ден кмет на Стамболийски и регионален координатор на ГЕРБ в Пловдив се води следствие

" Има събрани голям брой доказателства за корупция и всички дейности, осъществени на терен са съгласувани с регионалния шеф и окръжния прокурор на Пловдив. Не става въпрос за интервенция от през днешния ден за през днешния ден, а по случая се работи от септември месец ".

Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев по време на чуването си в Комисията по вътрешен ред и социална сигурност, заяви.

Той отговор на въпрос на някогашния министър председател и съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков за днешния арест на кмета на Стамболийски Георги Мараджиев за закононарушения за корупция.Мараджиев е и регионален координатор на ГЕРБ в Пловдив.

Демерджиев изясни, че не е арестуван единствено кметът на Стамболийски, а са арестувани повече души. Акцията се организира не от през днешния ден, а по случая се работи от месеци.

Той увери, чеМВР ще взе участие интензивно в следствието на корупционни закононарушения.

На въпрос за организацията на работата на патрулите по противопоставяне на престъпността, вътрешният министър изясни по този начин: " Аз търпя потреблението на персоналното оръжие или всевъзможни средства за противопоставяне на престъпността, по протокол ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР