Срещу сумата от 1,4 млн. евро без ДДС немската командитна

...
Срещу сумата от 1,4 млн. евро без ДДС немската командитна
Коментари Харесай

Бандеролите за алкохол и тютюневи изделия ще ни струват 1,4 млн. евро  

Срещу сумата от 1,4 млн. евро без Данък добавена стойност немската командитна компания „ Древсен Шпециалпапире ГмбХКо.КГ “ ще доставя профилирана хартия за скъпи бумаги на България.
Приблизителният размер на профилираната хартия за акцизни бандероли за тютюневи произведения е до 320 тона, а на тази за алкохолни питиета и други скъпи бумаги – до 160 тона, се сочи в контракта, подписан с финансовото ни ведомство.
 С 61 млн. лева Българска народна банка ще отпечатва бандероли за алкохолни и тютюневи произведения С 61 млн. лева Българска народна банка ще отпечатва бандероли за алкохолни и тютюневи произведения
Министърът на финансите Кирил Ананиев разпорежда директно на Българската национална банка отпечатването на близо 4,6 милиарда бандерола за алкох...
Срокът му е до края на 2025 година или до привършване на финансовия запас.
7% дял от поръчката е предоставена на подизпълнител. Това е " КАПЕЛЕН-БЪЛГАРИЯ " ЕООД (София)– еднолична благосъстоятелност на австрийското сдружение „ Я.В.КАПЕЛЕН “ ООД. Нейни задания са да превежда документи и поръчки, а също по този начин да спомага в кореспонденцията сред възложителя и изпълнителя.
 Дружеството „ Древсен Шпециалпапире ГмбХКо.КГ “ има и през 2017 година подписан контракт с Министерството на финансите за същата активност.  Тогава цената му е била над 1,8 млн. евро.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР