Срещу сделката гласуваха 391 депутати. За сделката на Мей гласуваха

...
Срещу сделката гласуваха 391 депутати. За сделката на Мей гласуваха
Коментари Харесай

Бойко Борисов Е Категоричен: Гответе Се За Брекзит Без Сделка!

Срещу договорката гласоподаваха 391 депутати. За договорката на Мей гласоподаваха 242 депутати. Днес следва депутатите да гласоподават дали Обединеното кралство да напусне Европейски Съюз на 29 март без договорка. Ако и този избор не успее, тогава в четвъртък ще гласоподават за отсрочване на Брекзит.

Коментарът на министър-председателя Бойко Борисов бе оповестен преди работното му посещаване в Азербайджан. По време на визитата си на 13 и 14 март в Баку българският министър председател ще взе участие в Седмия световен бакински конгрес, проведен от неправителствената организация - Международен център " Низами Генджави ". Фокус на полемиките на събитието ще са ролята на огромните сили в смяната на световната политика - Китай, Съединени американски щати, Русия и Европейски Съюз, както и провокациите пред устойчивото развиване.

В рамките на работното си посещаване в Баку министър председателят Борисов ще се срещне с президента на Азербайджан Илхам Алиев. Във водената от министър-председателя делегация е министърът на енергетиката Теменужка Петкова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР