Срещу проф. Николай Витанов най-вероятно е направен опит за покушение

...
Срещу проф. Николай Витанов най-вероятно е направен опит за покушение
Коментари Харесай

Опит за убийство срещу проф.Витанов?

 Срещу проф. Николай Витанов най-вероятно е изработен опит за нападение от недоволстващи от прогнозите, анализите и препоръките му по отношение на Коронавирус пандемията у нас. За това загатна самият той в ефира на Нова ТВ.

От думите му стана ясно, че някой е срязал гумата на колата по този начин, че да гръмне в придвижване при висока скорост, което на процедура е еднакво на опит за ликвидиране.

" Аз не съм пристигнал тука да се окайвам. Дойдох да кажа на младите си сътрудници, които ще вършат разбори и прогнози, доста да внимават. Първо ще чакат да се неуспехите, когато видят, че не се проваляте, ще завалят закани, а след това ще ви посегнат " съобщи математикът. 

" Бях тръгнал на път със фамилията ми. Имам някои привички от казармата и погледнах автомобила и видях, че нещо е бутнато по него, с цел да се случи нещо друго. Не беше спирачката. Тя е прекомерно комплицирана, само че за малко време може да извършите други неща. Това беше отразено в съответния ми отчет в деня. Не се занимавам с полиция, тъй като те са толкоз доста. Който желае да се самосезира. Нека повече да не приказваме за това, че може да се случи отново. Беше обработена гумата, тъй че да изгърми с висока скорост. Много добре беше направено ", разкри той. 

Той съобщи, че заканите против него не престават. 

" Гледайте какво написа в един уебсайт: " Ако сте млади, заразявайте повече хора. Много млади ще оцелеят, а възрастните ще ритнат камбаната.Ще паднат парцелите и по този начин ще си купите апартамент на ниска цена ", споделя той. 

Проф. Витанов изброи и няколко директни закани към него от обществените мрежи: 

" Витанов, след няколко удара с винкел в главата, решенията ти ще бъдат разнообразни. "

" Манипулатор, който взема 36 хиляди от страната на месец за неправилни сметки. "

" Дай му адреса на тоя. Все някой с рунтави гърди, ще се оправи с това измекярче. "  

" Първо, съображение няма. Аз не съм взел участие във взимане на решения. Аз върша разбори и числата са такива каквито са. Виждате, че става каквото кажа. Какви са хората, по какъв начин са, знаете, че 25% от популацията не има вяра, че има вирус и пандемия, не желаят да се имунизират и си търсят теории. Някои стават по-агресивни, други стават още по-агресивни и пращат мейли.

Мейлът, който ще прочетете, е пратен от криптирана поща и е доста добре написан. Тези неща не престават нататък и протягат ръка на фамилиите. Колеги, внимавайте, ще ви посегнат, в случай че сте сполучливи. Изкарах три талази досега. Казах, че ще изкарам още една вълна поради народа. След това ще спра да се занимавам с това ", добави проф. Витанов.

" Вълната потегли да си върви, само че акъла ни не спря и в този момент сме във второстепенен пик. Пик септември и пик октомври ще има ", разгласи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР