Срещу неголяма сума получавате устройство, което не се бои от

...
Срещу неголяма сума получавате устройство, което не се бои от
Коментари Харесай

Poptel P9000 Max – здрав и мощен, IP68-сертифициран смартфон

Срещу неголяма сума получавате устройство, което не се бои от вода, прахуляк и удари и в същото време не отстъпва по функционалности на останалите смарт телефони

Android-базираният Poptel P9000 Max се явява наличен смарт телефон със отбрани по строгия стандарт IP68

Заякчените смарт телефони са от ден на ден търсени от хората с динамичен метод на живот, които обичат рисковите прекарвания, само че без да се разделят с „ умните ” си сподвижници. Подобни устройства рядко ще изневерят, без значение в какви условия са сложени – на мраз и горещина, под вода, при рухване и удари.

Достъпен модел с всички модерни отбрани се явява Poptel 9000 Мах , предлаган на цена от $199,99 в световния онлайн магазин Tomtop . Якият и прелъстителен като дизайн смарт телефон е сертифициран по строгите условия на стандарта IP68 за водоустойчивост – остава дееспособен при потапяне под вода до 2 метра в продължение на 30 минути, като също по този начин е предпазен от прахуляк и удари – устоя рухване от височина до 2 метра, по данни на производителя.

Екранът на Poptel P9000 Max е брилянтен за занимания с видео и игри

Нищо от тези супер характерности не е за сметка на изчислителната мощност и функционалността на устройството. С този смарт телефон получавате превъзходен 5,5-инчов екран с резолюция FHD 1920х1080 пиксела, затрупан със защитно стъкло Corning Gorilla Glass, с цел да се забавлявате с видео, игри и други приложения – удобно, с високо качество на изображението.

Под капака на Poptel 9000 Мах се крие мощен хардуер – осемядрен процесор MT6750, допълнен от задоволително огромен размер памет за гладка и безпроблемна работа с приложенията – 4GB оперативна и 64GB непрекъсната флаш памет, плюс опция за уголемение на сторидж пространството с microSD карти с потенциал до 128GB.

Батерията на Poptel P9000 Max с потенциал 9000 мАч обезпечава до 45 часа самостоятелна работа

Любителите на рисковите прекарвания ще могат да снимат всички вълнуващи моменти с мечтаното качество, с помощта на 13-мегапикселовата съществена камера, ситуирана на гърба на устройството. Предната камера с резолюция 8 мегапиксела, допълнена от софтуерни усъвършенствания, ще се погрижи за хубавото селфи.

Впечатляваща е супер батерията на Poptel 9000 Мах – тя има потенциал от цели 9000 мАч за дълго потребление без нужда от презареждане по време на пътешестване и завършения. Пълният заряд обезпечава до 45 часа продуктивност на смарт телефона при обикновено натоварване и до 30 часа видео възпроизвеждане.

Якият и мощен Poptel P9000 Max е наличен за поръчки в няколко цвята

Заякченият смарт телефон работи под ръководство на постоянна платформа Android 7.0 и разполага с два слота за сим карти. Устройството се доставя отключено за работа във всички публикувани мобилни мрежи, включително 2G, 3G и 4G+/LTE-A със скорост до 150 Mbps. Зареждането става през реверсивен USB порт Type-C. Налични са и наложителните за всеки смарт телефон Wi-Fi, Bluetooth и GPS модули.

Всички тези атрактивни характерности на Poptel 9000 Мах са налични на преференциална цена – можете да си купите модела за $199,99 от онлайн магазина Tomtop с безвъзмездна доставка до България. Смартфонът има размери 16,88х8,65х1,59 см и тежи 330 грама. В комплекта са включени още захранващ адаптер, USB кабел, слушалки и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР