Срещу него са отправяни устни заплахи заради острия му език, но

...
Срещу него са отправяни устни заплахи заради острия му език, но
Коментари Харесай

БСП-Созопол: Железните палки не са само опит за заглушаване на активността на Бардуков, а заплаха, че следващите може да сме ние!

Срещу него са отправяни устни закани поради острия му език, но снощният нападателен акт мина границите на нормалността в една предизборна акция, безапелационни са от Коалицията

От Местната коалиция " Българска социалистическа партия за България-Созопол " излязоха с остра позиция за нападението против претендента им за кмет за село Зидарово Христо Бардуков. Заради острия му език той нееднократно е получавал устни закани, само че снощният нападателен акт мина границите на нормалността, означават от щаба на кандидат-кмета на общината Тихомир Янакиев. 

Ето и позицията на БСП-Созопол:

През миналата нощ в с. Зидарово грубо бе пребит претендентът ни за кмет на обитаемото място Христо Бардуков. Той е атакуван от двама маскирани мъже, които откакто напръскват очите му със спрей, му нанасят побой с палки. След побоя той е настанен в интензивно поделение със счупено ребро и голям брой пострадвания.

Заради острия му език, неколкократно против него са отправяни устни закани, само че изрично снощният нападателен акт мина границите на нормалността в една предизборна акция. Този жанр на опасност към претенденти за разнообразни позиции за локалната власт няма общо с правилото на народна власт и приемливост, която се показва в общественото пространство от нашите съперници.

МК „ Българска социалистическа партия за България ” – Созопол осъжда всяко посягане върху личността, само че когато към претендент за кмет в хода на предизборна акция е проявена такава свирепост, дефинираме този акт като нахлуване към демократичните устои на обществото ни. Железните палки в ръцете на нарушителите са не просто опит за заглушаване на интензивността на Христо Бардуков, а поръчка към всички нас, другите претенденти и поданици, изразяващи свободно своето мнение, че идващите може да сме ние.

Апелираме органите на реда, причинителите и поръчителите на това действие да бъдат издирени допустимо най-бързо и към тях да се приложи цялата мощ на закона. Това ще бъде знак към жителите на община Созопол, че правдивост има и има отпор против незаконния контингент, напиращ към локалната власт.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР