Срещу коронавируса се появиха вече няколко ваксини, докато медикаментите за

...
Срещу коронавируса се появиха вече няколко ваксини, докато медикаментите за
Коментари Харесай

Германия е купила лекарство срещу COVID-19, дозата струвала 2 000 евро?

Срещу ковид се появиха към този момент няколко ваксини, до момента в който медикаментите за лекуване на болните към момента са малко. Министърът на опазването на здравето на Германия Йенс Шпан е закупил 200 000 дози от препарат, който е оказал помощ на някогашния американски президент Доналд Тръмп , оповестява БГНЕС, базирайки се на „ Тагесшау “.
" От идната седмица Германия ще стане първата страна в Европейски Съюз, в която ще се употребяват моноклоналните антитела “, разгласи здравният министър пред „ Билд ам Зонтаг. Федералното държавно управление е закупило 200 000 дози за 400 милиона евро, което прави 2 000 евро за една доза , посочи Шпан. Според информацията, с този медикамент на основата на антитела, е лекуван някогашният американски президент Доналд Тръмп, когато се болести с ковид.
 Осигуриха скъпоструващо лекарство на две дами, чакащи белодробна трансплантация Осигуриха скъпоструващо лекарство на две дами, чакащи белодробна трансплантация
Две дами, които чакат белодробна трансплантация, ще получат животоподдържаща терапия. Осигурено им е лекарство за един месец и са наста...
работят като пасивна ваксина. Инжектирането им може да помогне при рискови пациенти в ранен стадий да бъде предотвратено тежко протичане на заболяването. Изданието напомня, че при започване на октомври Доналд Тръмп беше третиран с коктейла REGN-COV2 на американската компания „ Regeneron “. Активното вещество на REGN-COV2 е композиция от две особено създадени антитела, които се свързват с по този начин наречения шиповиден протеин на ковид и по този метод могат да деформират структурата му. По този метод може да се предотврати коронавирусът да нападна човешките кафези и да се развъжда. Според „ Regeneron “, комбинацията от две разнообразни антитела би трябвало да попречи на разновидността на вируса Sars-COV2.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР