Срещу колата на съпругата на президента Десислава Радев е било

...
Срещу колата на съпругата на президента Десислава Радев е било
Коментари Харесай

ЛЪСНА ИСТИНАТА! Вижте каква е била целта на екшъна с първата дама Десислава Радева!

Срещу колата на брачната половинка на президента Десислава Радев е било ориентирано оръжие по време на екшъна с нейния автомобил на 7 февруари. Ситуацията е била сериозна и е можело да се стигне до противен свършек

На 7 февруари вечерта в региона на НДК се организира профилирана полицейска интервенция, в границите на която се ревизират първокласни коли. По това време минава беемвето на първата дама, което е със затъмнени стъкла. Колата е ръководена от човек на НСО, а в нея се возят Десислава Радева и персоналната й охранителка Боряна Заборина.

Кола на жандармерията стартира да се движи компактно зад автомобила на брачната половинка на президента, за който чиновниците на Министерство на вътрешните работи вземат решение, че е недоверчив. Шофьорът на НСО не стопира, защото разпоредбите не го задължават да го направи. Полицаите е трябвало да влязат по отношение на дежурните от своята работа, с цел да получат информация за преследваното BMW.

Колата въпреки всичко стопира на светофар край НДК. Тогава чиновниците на Министерство на вътрешните работи я обкръжават и насочват оръжие към нея, без да знаят кой се вози вътре. Налага се светкавичната реакция на охранителката на Десислава Радева, която изскача от автомобила с необятно вдигната в ръка карта на чиновник на НСО. Благодарение на тази бърза реакция не се стига до неприятни последствия.

След екшъна се появиха догатки, че подвеждащата информация в медиите може да е била публикувана от обкръжението на някогашния началник на НСО Ангел Антонов. Целта на дезинформацията е била да се сътвори чувство в обществото, че след напускането на Антонов в службата е настанал безпорядък.

Ангел Антонов става български консул в Санкт Петербург.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР