Срещу двама служители от общинската полиция в Мадрид е образувано

...
Срещу двама служители от общинската полиция в Мадрид е образувано
Коментари Харесай

Полицейска проверка спрямо 27-годишна прерасна в сексуално извращение

Срещу двама чиновници от общинската полиция в Мадрид е формирано досъдебно произвеждане след разкрития, че злоупотребили със служебното си състояние по отношение на 27-годишно момиче от Венецуела.

Случаят е от събота вечерта, когато двамата чиновници наблюдавали младата жена до входа на жилищната кооперация, в която живеела. Точно преди да влезе, те отишли при нея и ѝ декларирали, че би трябвало да я подложат на "рутинна инспекция ". След това почнали дълготрайно да я обискират, оправдавайки дейностите си с това, че "може да укрива нещо нелегално ".

В идващия миг обаче единият от служителите на реда прокарал ръката си под блузата ѝ и опипал гърдите ѝ, след което смъкнал и панталона ѝ, с цел да опипа задните ѝ елементи и интимната зона. В това време сътрудника му стоял до него и се наслаждавал на сцената. След това двамата поискали телефонният номер на момичето и по-късно същата вечер ѝ изпратили тяхна гола фотография, оповестява "Ел Мундо ".

На идващия тя е подала сигнал в полицейското ръководство и посочила изпратените фотоси. Двамата чиновници били неотложно арестувани. Докато чакат началото на правосъдния развой, те са краткотрайно отстранени от работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР