Срещу безотговорността на ПП-ДБ личностите в парламента, не партиите, трябва

...
Срещу безотговорността на ПП-ДБ личностите в парламента, не партиите, трябва
Коментари Харесай

Борисов: Коалиция с БСП и ДПС няма да правим


Срещу безотговорността на ПП-ДБ личностите в Народното събрание, не партиите, би трябвало да вземат решение дали ще се отиде на избори или не, посочи водачът на ГЕРБ

„ Или не сте ме разбрали добре, или не желаете да ме разберете добре. Коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи няма да вършим “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание.

„ Има Такъв Народ бяха първите, които използваха думата чегъртане. Казах, че против безотговорността на ПП-ДБ личностите в Народното събрание, не партиите, би трябвало да вземат решение дали ще се отиде на избори или не “, посочи Борисов.

„ Безотговорността на ПП-ДБ докара до взимане на решение дали да се отива на избори. Щом всички заедно желаят да паднем в пропастта, ще паднем. Всички ще се засилим в пропастта. “, разяснява водачът на ГЕРБ.

Той пожела на Румен Радев да е жив и здрав, тъй като ще ръководи още дълго време.

„ Българите би трябвало наложително да ни санкционират по този начин, както ни се поставя. Да желаят с 60 депутата от 240 да ти дадат безспорна власт е надменно, безконтролно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и за нас “, съобщи Борисов.

„ Ние предлагаме единствено персони “, акцентира той и добави: „ за 6 месеца, за 3 месеца, за 1 месец, с цел да не може ПП-тата и ДБ-тата да се заловен, мокрият им сън да стане действителност, да ни биели на локалните избори, няма да го разреша “, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

„ Няма да се случат опорките “, съобщи Борисов и добави: „ Това го споделям на всички от ДБ-тата, които стоят встрани и се срамят от ПП-тата “, сподели още той.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР