Срещу адвокат на Цветан Василев е повдигнато обвинение за участие

...
Срещу адвокат на Цветан Василев е повдигнато обвинение за участие
Коментари Харесай

Адвокатът на Цветан Василев въртял контрабанда с цигари

Срещу юрист на Цветан Василев е повдигнато обвиняване за присъединяване в незаконна група, занимаваща се с контрабанда на цигари, разкри представителят на Сотоцир Цацаров Румяна Арнаудова в отговор на отвореното писмо до медиите на Лазар Карадалиев.

Обвинението на Карадалиев е в границите на следствие на профилираната прокуратура, което е почнало преди повече от една година. Деянията са от 2011 и 2012 година Има открити голям брой камиони с цигари без бандерол, които са импортирани от Гърция към България, продължи прокурор Арнаудова.

Самият господин Карадалиев, неговото присъединяване в групата се е изразявало главно в посрещане и ориентиране на камионите, освен като траектория на напредване на траекторията на страната, само че и като място за разтоварване, продължи тя, представена от " Фокус ".

По думите ѝ следствието, без значение, че е от една година, не е задоволително напреднало. " Има риск, в случай че разкрием повече, да си попречим. Това, което мога в допълнение да кажа, че са повдигнати обвинявания на още три лица. Специализираната прокуратура работи по своя проект “, акцентира Арнаудова и разясни, че всички лица са с мярка за неотклонение „ Подписка “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР