Срещу 500 хил. долара братът на Ружа Игнатова излезе от

...
Срещу 500 хил. долара братът на Ружа Игнатова излезе от
Коментари Харесай

Срещу 500 хил. долара братът на Ружа Игнатова излезе от затвора, продава супа

Срещу 500 хиляди $ братът на Ружа Игнатова излезе от пандиза. Сега той работи в кухня, където готвят супи. Това излиза наяве от справка в Окръжния съд на Съединени американски щати за Южния окръг на Ню Йорк.

Константин Игнатов, който бе погнат паралелно със сестра си Ружа за най-грандиозната криптоизмама на всички времена OneCoin, се жалва пред арбитър Едгардо Рамос, който е отпред на мегаделото и желае да му бъде позволено да работи повече.

В момента Игнатов работи в кухнята, което се води общественополезен труд

Това е и едно от изискванията на гаранцията, под която е освободен от кауша. Оказа се, че криптоизмамникът е освободен против 500 хиляди $ гаранция, която е платена от Иван Йочколовски и Драга Ламбрева. Йочколовски се среща с брата на Ружа във фитнеса две години преди Константин да бъде погнат за схемата OneCoin.

Условията, под които братът на Ружа е пуснат, са следните:

Игнатов е задължен да се явява на всички правосъдни съвещания, да извършва общественополезния труд, който му е натрапен от съда, да се съобщи самичък за изговаряне на присъдата и да съобщи паспорта си.

Ружа Игнатова продължава да е в листата на Федералното бюро за следствие на Десетте най-издирвани бегълци. Тя е единствената жена там и сега за информация, която би довела до залавянето ѝ се предлага премия до 250 хиляди $. Според неофициални данни русенлийката е била лице на скица, откраднала над 8 милиарда $.

Източник: България днес 

Още вести четете в категорията Крими&Темида 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР