Срещу 26-годишният А. А., който вчера направи опит да убие

...
Срещу 26-годишният А. А., който вчера направи опит да убие
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, опитал да убие баба си

Срещу 26-годишният А. А., който през вчерашния ден направи опит да убие баба си Врачанският областен съд през днешния ден постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража.

Той е притеглен в качеството на обвинен от Окръжната прокуратура във Враца за това, че в сряда. Във врачанското с. Соколаре е направил опит съзнателно да умъртви баба си Х. Н., като опитът е останал незавършен, заради независещи от дееца аргументи. За това действие законодателят е планувал наказване отнемане от независимост от 10 до 20 години, допълват от съда.

След като взе поради материалите, събрани в досъдебното произвеждане, прегледа доводите, залегнали в настояването на прокуратурата, както и причините на страните, съдът постанови по отношение на А. А. да бъде взета най-тежката мярка за процесуална насила, защото са налице всички, изискуеми от закона предпоставки за това.

Съдът реши, че за обвинения е налице обосновано съмнение за съпричастността му към действието, в което е упрекнат, както и че съществува действителна заплаха А. А. да извърши друго закононарушение или да се укрие.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР