срещна сериозен отпор от , но все пак се наложи

...
срещна сериозен отпор от , но все пак се наложи
Коментари Харесай

Байерн наруши основно правило във футбола, но постигна своето

срещна сериозен отпор от, само че въпреки всичко се наложи с 4:1 при визитата си в дуел от 28-ия кръг на Бундеслигата. До 73-ата минута резултатът беше 1:1, само че появилият се секунди по-рано даде по този начин значимата преднина на гостите. Малко по-късно Кингсли Коман (82’) заби и трето попадение, което реши всичко.

Срещата обаче беше придружена от куриоз, откакто за към 20 секунди след третия гол за мюнхенци те се оказаха на терена с един човек повече от позволените. Корентен Толисо трябваше да бъде заменен от Никлас Зюле, само че се стигна до комплициране и французинът не напусна. Така Байерн заигра с 12 души, което бързо беше открито. Последва прекъсване на играта за няколко минути, лутане и размисъл от рефера какво да прави при такава обстановка, само че в последна сметка не последва никаква глоба за нарушилия разпоредбите отбор, а играта беше възобновена с Толисо към този момент отвън игрището.
 Фрайбург, Байерн
Това е 21-ва победа за Байерн и първенците не престават решително да крачат към десетата си поредна купа. Фрайбург пък се бори за присъединяване в Шампионската лига и ще се надява Република България (Лайпциг) да не натрупа точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР