Срещите за игра могат да направят живота много по-лесен –

...
Срещите за игра могат да направят живота много по-лесен –
Коментари Харесай

„Поставям ограничение във времето на срещите за игра – писна ми от хора, които прекарват времето, в което са добре дошли“

Срещите за игра могат да създадат живота доста по-лесен – само че една майка трябваше да сложи ограничаване за продължителността им защото толкоз й е омръзнало от другари, които „ прекаляват с добре пристигнали “.

Страхотно е, когато детето ви има другар, с който се схваща добре – и дава опция на заетите родители също да се провиснал малко. Една майка обаче се ядосваше, откакто нейният другар и неговото „ диво “ дете просто не желаеха да се приберат у дома.

Тя сподели, че е поканила приятеля си и неговото тригодишно дете на „ утринен чай “ “ в 10 сутринта и макар че им загатва да си тръгнат, тя твърди, че не са си тръгнали до 15:00.

Сега тя реши да сложи ограничаване във времето на датите за игра, с цел да не се случва още веднъж. Тя се обърна към Mumsnet, с цел да попита дали е „ обществено задоволително “ да го направи, откакто призна, че към момента е раздразнена от предходната среща и написа: „ Все още съм раздразнена от нещо, което се случи през уикенда.

„ Поканени другар и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР