Срещите са вълнуващи, особено когато дълго време сте търсили любовта

...
Срещите са вълнуващи, особено когато дълго време сте търсили любовта
Коментари Харесай

Признаците, че сте удобна за него

Срещите са вълнуващи, изключително когато дълго време сте търсили любовта и към този момент нямате самообладание да се обвържете, да откриете точния сътрудник. Това може да ви вкара в клопката на прекомерното разположение. Когато сте подготвени на всичко, единствено и единствено да задържите вниманието на индивида, с който се срещате, това малко по малко ви прави все по-малко забавна.

Отчаянието си проличава от надалеч. То може да отблъсне даже най-влюбения мъж. Срещите са игра. В тази игра би трябвало да изиграете картите си по най-хубавия метод, в случай че желаете да накарате един мъж да се влюби във вас. Мъжете са преследвачи и ловци. Не бихте привлекли вниманието им, в случай че сте разполагаем постоянно и по всевъзможни способи. За да разберете дали сте прекомерно благоразположени във връзките си, отговорете на следните въпроси.

Приемате ли предложения за срещи в последния миг?

Ако не се замисляте и приемате мигновено, когато някой любовник ви предложения на среща, това значи, че сте прекомерно разполагаем. За да сте по-загадъчни, пробвайте се да не откликвате незабавно на всяка покана, още повече в случай че е в последния миг. Така ще изглеждате по-заети, загадъчни, завладяващи. Ако сте постоянно разполагаем мъжът привиква, че може да си играе с вас както си изиска и както му е комфортно. Не се учудвайте, в случай че скоро изгуби интерес към вас.

Винаги ли вдигате телефона незабавно, когато той звъни?

Ако вършиме това, той ще стартира да си мисли, че държите телефона си в ръце в очакване на позвъняването. Следващият път, когато ви се обади, не вдигайте незабавно или просто оставете линията да дава свободно. Върнете позвъняването след известно време. Не показвайте, че сте разполагаем във всяка минута.

Веднага ли позволявате той да анулира срещите ви и да ги насрочва за различен час и ден?

Това е доста огромна неточност. Ако се съгласявате с всяка смяна на срещите, това значи, че сте безусловно постоянно разполагаем за каквито и да е промени от негова страна. Изглеждате като че ли нямате мнение, нямате персонален живот, в очакване сте на принца от приказките и сте подготвени на всичко, което той изиска от вас.

Вие ли сте основател на всички срещи?

Ако не получавате задоволително позвънявания от мъжа, с който се срещате, а поканите идват най-вече от вас, това може да е сигнал, че вие сте прекомерно благоразположени, а той няма необикновен интерес. В момента, в който осъзнаете това би трябвало да спрете да го търсите непрекъснато. Ако той стартира да ви търси, дайте му късмет. Ако не го направи, просто прекратете сходни връзки, тъй като са токсични за вас и не водят до средата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР