Срещите с представители на политически партии извън управляващата коалиция са

...
Срещите с представители на политически партии извън управляващата коалиция са
Коментари Харесай

Цвета Караянчева коментира срещата на Каракачанов с Нинова

Срещите с представители на политически партии отвън ръководещата коалиция са търсене на поддръжка за избрани политики.

Това сподели в Сливен ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила в отговор на журналистически въпрос дали срещите на "Обединени патриоти " с водача на Българска социалистическа партия не са търсене на нови съдружни сътрудници, съобщи Българска телеграфна агенция. По думите й, обикновено е в Народното събрание да се водят такива диалози на национално виновни тематики и да се търси поддръжка от всички парламентарни групи.

Караянчева е в Сливен, с цел да участва на Националния фестивал на детската книга, който е под неин патронаж. "За мен е огромна чест да участвам на двадесетото юбилейно издание на фестивала на детската книга, който е знаков ", съобщи тя. "Книгата е нещо доста значимо, изключително в навечерието на 24 май и в Деня на Европа. Книгата е прозорец към света и колкото повече четем, толкоз повече сме отворени към света, повече знаем и повече опит трупаме. Издателите, писателите и читателите са една общественост и не могат да съществуват едни без други ", сподели ръководителят на Народното събрание.

Цвета Караянчева ще връчи през днешния ден националната премия "Константин Константинов " в категорията "За повсеместен принос ", която бе присъдена на писателката Божана Апостолова. Награждаването ще стартира в 17.30 ч., в Драматичния спектакъл "Стефан Киров ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР