Срещите с нови хора са едно от най-хубавите неща в

...
Срещите с нови хора са едно от най-хубавите неща в
Коментари Харесай

5 въпроса, които ще ви разкрият характера на всеки човек

Срещите с нови хора са едно от най-хубавите неща в живота. Някога всеки от приятелите, познатите, сътрудниците ви е бил чужд за вас и първоначално не сте можели да знаете що за човек е. Или пък сте можели? Според изданието Entrepreneur има пет въпроса, чиито отговори могат да ви разкрият доста за дадена персона. Те са изключително потребни и за мениджъри, които постоянно организират изявленията за работа.

1. Как би се описал?

Тук няма конкретика – не карате индивида да опише характера си или пък себе си като експерт. Важно е какво ще избере да отговори. Срамежливите или безхарактерни хора си служат с по-неутрални думи като „ бдителен “ или „ пореден “, до момента в който екстровертите избират по-експресивни – „ образован “, „ упорит “, „ деятелен “.

2. Какво е най-голямото ти достижение?

Отговорът ще ви разкрие няколко основни неща. Къде е фокусът на индивида – дали ще уточни персонално или професионално достижение? Както и преди какъв брой време е постигнал триумфа си, какъв брой време му е лишило. Ако дълго се чуди, преди да уточни нещо, значи няма доста достижения, от които да избира.

3. Коя е последната хубава книга, която прочете?

Така ще научите повече за настройките и влеченията му. Някой може да ви каже, че не чете книги или пък да уточни разказ от наложителните в учебно заведение, едвам каже нещо. Тези, които в действителност четат, пък ще ви разкрият нещо за себе си посредством желания от тях род.

4. Коя е твоята работа-мечта?

Явяващите се на събеседване за работа евентуално ще опишат позицията, за която аплайват. Други пък може да показват креативност, описвайки към момента несъществуваща специалност. Ако си проличава, че индивидът е мислил по този въпрос и преди, значи е целенасочен и има точна визия какво желае от живота.

5. Кой е персоналният ти воин?

Някои ще посочат член от фамилията си, други – прочут академик, състезател, артист или артист, трети ще заложат на известен бизнесмен. Чрез отговора ще разберете повече за полезностите на индивида. „ Герой “ е мощна дума и с цел да определим някого по този начин, значи желаеме да приличаме точно на него.

инфо: lifebg.net

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР