Срещите от първия кръг на Australian Open Григор Димитров -

...
Срещите от първия кръг на Australian Open Григор Димитров -
Коментари Харесай

Григор Димитров и Янко Типсаревич са бивши представители на Топ 10

Срещите от първия кръг на Australian Open Григор Димитров - Янко Типсаревич и Стан Вавринка - Ернестс Гулбис ще опълчват тенисисти, които са били в Топ 10 на ранглистата на ATP. Това ги прави доста забавни за експертите, които не пропуснаха да създадат изчерпателен разбор за тях.

 Анди Мъри има намерение да завърши кариерата си след
Анди Мъри има намерение да завърши кариерата си след " Уимбълдън " 2019

Шотландецът съобщи през сълзи, че това може да стане още в края на месеца

Състоянието на Типсаревич е цялостна мистерия, откакто сърбинът не е играл спортен мач в последните 15 месеца. Личният връх на Типсаревич е осмо място в международната класация през април 2012 година. Сега той се е записал, употребявайки правилото за " протектед ранкинг ". Янко е изискал " заледяване " на 88-ата позиция, на която се е намира[e преди травмата си.

Типсаревич нашумя през лятото на 2017 година, когато на " Уимбълдън " изигра пет бързи гейма и се отхвърли. Това не му попречи да вземе 35 хиляди паунда от наградния фонд, което породи полемики и докара до смяна в разпоредбите за премиране.

Ако сърбинът не може да се включи в конкуренцията, тогава Димитров ще играе с някой от " щастливите губещи ". Такова нещо се случи на " Ролан Гарос " 2018. Гришо трябваше да започва против различен сърбин - Виктор Троицки. Минути преди началото Троицки се отхвърли и уредниците на пожар откриха египетския занаятчия Мохамед Сафуат, тъй като срещата беше откриваща на Централния корт.

 НА ЖИВО: Григор Димитров - Мохамед Сафуат 6-1, 6-4, 7-6(1) онлайн
Григор Димитров - Мохамед Сафуат: 6-1, 6-4, 7-6(1)

Българинът открива " Ролан Гарос " 2018

Двубоят Стан Вавринка - Ернестс Гулбис се чака да бъде по-равностоен. Двамата ветерани, участници на Sofia Open 2018, не са във върховата си форма, само че постоянно са способни да играят първокласен тенис.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР