Срещите от основната схема на Sofia Masters 1000 вече са

...
Срещите от основната схема на Sofia Masters 1000 вече са
Коментари Харесай

Зрелищните битки на Sofia Masters 1000 са в разгара си

Срещите от главната скица на Sofia Masters 1000 към този момент са в разгара си и знаем част от спечелилите, които продължиха в първите дни. В първите три дуела феновете на БНТЦ станаха очевидци на зрелищен тенис, откакто на централния корт се изправиха белгиецът Лоренц Болен и Ивайло Воденски. В първия сет Болен се наложи с 6:2, само че в идната част благоевградчанинът съумя да изравни резултата.

В решителния трети сет Болен беше надалеч по-устойчив на корта и не позволи изненада, взимайки успеха в три сета.

Вторият мач видя Константин Станков и Петър Додов, като Станков съумя да завоюва срещата след шампионски тайбрек, а в обособените елементи мачът приключи 6:4, 4:6, 10:4.

В третия мач пък Мартин Маринов изненадващо съкруши любимеца и поставената Маша Вионова. По сходство на предходните два мача, то и този дуел беше решен в три сета, като Маша дръпна напред с 6:3, но позволи цялостен поврат, като в тайбрека Маринов завоюва с 10:3.

Поставеният под №2 в главната скица и първенец от миналогодишния шампионат Матеуш Ейсмонт потегли с безапелационна победа.

Полякът завоюва в два сета против родния представител Светослав Бръмчев – 6:2, 6:0.

Квалификантът Симеон Аданов отстрани също в два сета – 6:4, 6:1, Дарислав Николов и си подсигури среща с Роман Николов. Той, от своя страна, се оправи с Константин Янов – 6:1, 3:6, 10:7.

Едиз Батран пък потегли изрично в есенното издание на Sofia Masters, откакто в профил в два сета Николай Атанасов – 6:2, 6:3, и по този метод Батран си подсигурява конфликт с Константин Станков.

Първият кръг на главната скица продължава и през днешния ден, където един против различен ще се изправят японецът Наото против Камен Маздрашки, Чавдар Михайлов против Мартин Боршуков и Петьо Борисов против Делиян Кирилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР