Срещи на високо ниво в Брюксел ще има председателят на

...
Срещи на високо ниво в Брюксел ще има председателят на
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ със срещи на високо ниво в Брюксел

Срещи на високо равнище в Брюксел ще има ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Заедно с него по време на визитата в сърцето на Европа ще бъде и съпрезидентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, евродепутат от ДПС/”Обнови Европа”.

Европейските диалози на Мустафа Карадайъ стартират още в понеделник, 31 януари 2022 година, когато водачът на Движение за права и свободи ще има среща с Вера Юрова, зам. - ръководител на Европейската комисия по полезности и бистрота.

Във вторник, 1 февруари 2022 година, Мустафа Карадайъ ще е на посещаване в централата на партия АЛДЕ в Брюксел и ще има среща с народни представители от Република Северна Македония.

След това Карадайъ ще беседва с Хуан Фернандо Лопез Агилар, ръководител на Комисия по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи (LIBE), както и с Адриан Васкез Лазара, евродепутат и ръководител на Комисията по правни въпроси на Екологичен потенциал.

Лидерът на Движение за права и свободи ще се срещне още със Стефан Сежурне, ръководител на групата „ Обнови Европа “ в Екологичен потенциал. Карадайъ ще беседва и със Софи ин‘т Велд, евродепутат, ръководител на Група за наблюдаване на демокрацията, правовата страна и главните права към Комисия LIBE в Екологичен потенциал.

В Брюксел Мустафа Карадайъ ще даде и брифинг за представители на български медии.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР