Срещи на високо ниво в Брюксел проведе председателят на ДПС

...
Срещи на високо ниво в Брюксел проведе председателят на ДПС
Коментари Харесай

Карадайъ с още срещи на високо равнище в Брюксел

Срещи на високо равнище в Брюксел организира ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Заедно с него по време на визитата в сърцето на Европа бе и съпрезидентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, евродепутат от ДПС/”Обнови Европа”, Атидже Вели - евродепутат ДПС/”Обнови Европа " и Антоанета Асенова - президент на ЛАЙМЕК, оповестиха от Движението.

Европейските диалози на Мустафа Карадайъ започнаха още в понеделник., когато водачът на Движение за права и свободи се срещна с Вера Юрова, зам. - ръководител на Европейската комисия по полезности и бистрота.

Във вторник, 1 февруари 2022 година, Мустафа Карадайъ бе на посещаване в централата на партия АЛДЕ в Брюксел и се среща с народни представители от Република Северна Македония.

След това Карадайъ беседва с Хуан Фернандо Лопез Агилар, ръководител на Комисия по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи (LIBE), както и с Адриан Васкез Лазара, евродепутат и ръководител на Комисията по правни въпроси на Екологичен потенциал.

Лидерът на Движение за права и свободи се срещна още и със Стефан Сежурне, ръководител на групата „ Обнови Европа “ в Екологичен потенциал. Карадайъ беседва и със Софи ин‘т Велд, евродепутат, ръководител на Група за наблюдаване на демокрацията, правовата страна и главните права към Комисия LIBE в Екологичен потенциал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР