Срещи на хора с паранормални създания с пипала … Хората се

...
Срещи на хора с паранормални създания с пипала …
Хората се
Коментари Харесай

Срещи на хора с паранормални създания с пипала




Срещи на хора с паранормални създания с пипала … Хората се срещат с разнообразни чудовища. Някои от тях са доста сходни на фамозните Ктулху (Cthulhu) – създания, чийто пипала порастват от телата им, като на октопод (Zona666.com). Тези създания не са избрани за нашия свят, защото естествените закони дават пипала единствено на избрани типове мекотели, живеещи във водата. Може би те са необичаен тип извънземни или идват в нашия свят от друго измерение. На уеб страницата „ Psychic Experiences “, очевидка, с прякор Alkara, споделя по какъв начин през една тъмна нощ е срещнала сходно творение в спалнята си. Според дамата, тя от детството си вижда странни същества. Понякога, те са във формата на бързи неразбираеми сенки, а различен път, те имат плашещи облици, в това число с формата на „ сиви “ извънземни или влечуги. Alkara счита тези създания за демони.



Най-странното измежду тях е страшилище с пипала на главата си. Една вечер, дамата го вижда в спалнята си. Създанието не я наранило, даже не се доближило до нея. Просто стояло известно време и я следило. Alkara споделя: “То изглеждаше толкоз необичайно, даже смешно, че първоначално отхвърлих да допускам в неговата действителност. Изглеждаше като излязло от призрачен сън или от детско плашещо въображение. Имаше човешко тяло: глава, два крайници, само че вместо ръце имаше осем пипала. Не мога да си спомня по какъв начин изглеждаше лицето му, тъй като гледах пипалата му и си мислех, че наподобява неуместно и неуместно. ” Нещо сходно, само че по-плашещо, се случва с неизвестен свидетел, който споделя историята си в ефира на паранормалния подкаст Darkness Radio. По това време, той живеел в Роузмийд (Rosemead), Калифорния. Той бил притежател на салон за татуировки и живеел в същата постройка, в която се намирал салонът. Когато той се преместил в тази постройка, още в самото начало почнали да се случват необикновени неща. Предмети се движели сами, чували се странни звуци и скърцане, в ъглите трептели тайнствени сенки. Една нощ, очевидецът се събудил и претърпял нещо изцяло сюрреалистично: “Чувствах се доста спокоен. Когато отворих очи, открих, че левитирам във въздуха ниско над матрака. Разбрах, че не дремя, тъй като ясно виждах и усещах всичко. Тогава, тялото ми слезе надолу и внезапно нещо с огромна мощ ме притисна към матрака, като голяма ръка. Започнах да се усещам като в сънна парализа, тъй като не можех да помръдна тялото си. Тогава забелязах това създание до леглото си. В тъмнината ясно видях силуета на лицето му. То имаше дълъг изострен нос, а вместо ръце имаше пипала. С едно от тях, то ме притискаше към леглото, а с друго – докосна главата ми и я завъртя по този начин, че да виждам в тавана. Изведнъж, на тавана видях доста знаци, които приличаха на писмени знаци. Те блестяха, като че ли бяха лакирани. Имаха червеникав цвят, като кръв. На лунната светлина, идваща от прозореца, беше доста мъчно да се види какви съответни знаци са нарисувани там, само че усетих, че съществото се пробва да ми покаже някаква значима информация. Изведнъж премигнах и всичко изчезна. Таванът беше изцяло чист, без надписи и знаци, а наоколо нямаше страшилище. В идващите дни и нощи се случиха някои други странни неща, само че не видях нищо по-странно и ужасно. Струва ми се, че в тази постройка има някаква тъмна сила. Между другото, когато описах на приятелите си за това, никой не ми повярва. ”



Друга история е оповестена в Your Ghost Stories, от гражданин на Илинойс (Illinois). Той се реалокира в нов апартамент, със брачната половинка си и 2-годишния им наследник. Малко след преместването, стартира мощно да го боли глава, само че той приписвал това на напрежението от смяната. Четете още: Живеят ли подводни хуманоиди в езеро в Калифорния? “Една неделя, синът ми седеше на леглото и си играеше. Изведнъж се хвана за главата и извика. Когато го попитах къде има болежка, той уточни същото място на главата си, където имах болежка и аз. Чувствах тази болежка по този начин, все едно някой забива гвоздей в главата ми. Притесних се от този случай, само че го пренебрегнах. Освен това, към този момент не ме болеша главата, само че синът ми продължаваше от време на време да има болки. В един миг, даже го заведохме на доктор, само че прегледът не разкри нищо извънредно. След три такива мощни офанзиви на болката, се обърнах за помощ към медиум. Тя извърши обред, който изглеждаше, че работи. Във всеки случай, синът ми спея да страда оъ главоболие. Но, тогава се случи нещо друго. Една вечер се разсъниха измежду нощ и видях розова топка с пипала, летяща над тялото на сина ми, който тази нощ спеше в нашето легло. Когато се пробвах да я хвана, тя изчезна. На идната нощ се разсъниха още веднъж и този път видях голям черен кълбовиден предмет. Той имаше пипала и седеше на стената над леглото. Най-накрая разбрах, че в нашия апартамент има нещо свръхестествено, което провокира нашите главоболия. Скоро по-късно се преместихме. “



Любопитно е, че през 60-те години на предишния век, има доста известия за конфликти на хора с чудовища, които имат пипала. През лятото на 1961 година, 29-годишният испанец Аргумедес Санчес кара колата си по планински път, в компанията на другар. Вече беше 11 часа вечерта и единствено фаровете на колата светеха. Изведнъж, когато колата направи нов завой, фаровете й демонстрираха в тъмнината хуманоидно създание, застанало тъкмо в средата на пътя. Очевидците разказват това създание като „ окосмен октопод “. Бил висок към 1,5 метра, стоял на два крайници и вместо ръце, имал пипала с вендузи. Тялото и пипалата му изглеждали покрити с четина. Санчес внезапно спрял колата. Няколко минути, водачът и спътникът му се взирали в това създание. Тогава Санчепс се опитал да възпламени колата, само че моторът не реагирал при първия опит, а в това време, странното създание избягало в профил на пътя.



На 5 април 1966 година, 16-годишната Кейти Рийвс се разхождала късно вечерта със своя другарка в предградията на Нюпорт (Newport), Орегон. Девойките се скитали по тъмните усамотени улици. Изведнъж, двете девойки усетили, че някой се взира в тях. Погледнали деликатно и видели в тъмнината нещо с формата на купол, на който в горната част имало светлина, като от фенер. Момичетата се уплашили и бързо побягнали по пътя към техния регион. Тогава, три сходни същества внезапно им препречили пътя. Те нямали глави и ръце, а по форма приличали на пънове на дървета. Вместо ръце, те имали дълги крака, сходни на пипала на октопод, а краката им били като на паяци. Съществата не нападнали девойките, а по-скоро те самите били уплашени от тях, тъй като незабавно хукнали към купола със светлината и изчезнали в тъмното. Друг случай е от 1968 година, състоял се в Тарагона (Tarragona), Испания. Както нормално, фермерът Джо Матео работил в двора си рано сутринта. Изведнъж забелязал железен обект на близкия път. Приближавайки се до него, фермерът осъзнал, че това не е кола, нито трактор и въобще не е транспортно средство. Бил объл железен предмет, който се извисявал ниско над земята. Недалеч от него имало три ниски същества, с пипала, като на октопод. Когато стигнали до овалния обект, съществата влезнали в него. Обектът се издигнал нагоре, а фермерът примрял шокиран. Събудил се вечерта на същото място. Когато се прибрал вкъщи, схванал, че през целия ден другари и родственици са го търсили. Включително са претърсили мястото, където бил примрял, само че никой не го е видял там. По-късно, Матео и брат му намерили няколко странни места с обгорена трева в региона, само че фермерът по този начин и не съумял да разбере какво се е случило с него и къде е липсващ за цялостен един ден.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР