Срещата започна силно за домакините и още в 9-ата минута

...
Срещата започна силно за домакините и още в 9-ата минута
Коментари Харесай

Аякс и Марсилия не успяха да се победят в голово шоу

Срещата стартира мощно за домакините и още в 9-ата минута Карлуш Боржеш откри. Той се впусна на пробив и остана очи в очи с вратаря на Марсилия, а по-късно не сгреши и направи 1:0.

Резултатът бе подравнен в 20-ата минута, когато Стивън Бергюс с хубав изстрел от придвижване не остави шансове на стража на гостите. 

Отговорът на френския отбор пристигна единствено три минути по-късно като Джонатан Клаус съумя да стигне до подаване в наказателното поле и насочи замайващ удар в горния ляв ъгъл.

В 29-ата минута Илиман Ндайе от Марсилия овладя добър пас в пеналтерията, само че последвалият му шут разтресе напречната греда. 

В 38-ата минута обаче Пиер-Емерик Обамеянг се отскубна от отбраната и пое добър пас. След това стреля точно и преодоля стража, с цел да изравни 2:2. 

Кенет Тейлър даде нова преднина на нидерландския гранд в 52-ата минута. 

В 66-ата минута Стивън Бергвайн имаше добър късмет да удвои задатъка на домакините, само че стражът Пау Лопес го отхвърли със ужасно избавяне. 

Отново Обамеянг бе прецизен за 3:3 в 78-ата минута, откакто върхлетя отбита топка в наказателното поле и съумя да преодолее стража на Аякс. 

Минута преди края на постоянното време Кенет Тейлър пропиля добър късмет за гол. Той получи центриране в наказателното, само че неговият удар с глава прелетя над напречната греда.

В добавеното време Силвано Клиф получи втори жълт и червен картон, по този начин Аякс трябваше да доиграе срещата с човек по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР