Срещата трябваше да започне в 13:00 часаОт „Продължаваме Промяната” не

...
Срещата трябваше да започне в 13:00 часаОт „Продължаваме Промяната” не
Коментари Харесай

„Продължаваме Промяната” не се явиха на консултациите при президента

Срещата трябваше да стартира в 13:00 часа

От „ Продължаваме Промяната” не се явиха в оповестения час за първата консултацияпри президента за сформиране на държавно управление. Тятрябваше да започнев 13:00 часа.

Към този часняма към момента представители на партията в Президентството. По информация на NOVA евентуално те въобще няма да не се появят. Като претекст депутати са показали актуализацията на бюджета, която се гледа на второ четене в комисия.

Припомняме, че по-рано през днешния ден стана ясно, че Румен Радев стартира съвещания с представители на парламентарните групи от 47-ото Народно заседание за връчване на мандат за образуване на нов кабинет в границите на сегашния парламент.

По-късно от пресцентъра на президента оповестиха, че в президентската институция е получено писмо от парламентарната група на „ Продължаваме Промяната “, с което осведомят за неспособност да вземат участие в свиканите от президента съвещания за връчване на мандат за сформиране на държавно управление, в сходство с авансово съгласуваната времева рамка.

Предстои да бъде избран различен ден, в който да се организира отсрочената през днешния ден среща на президента с представители на парламентарната група на „ Продължаваме Промяната “.

Консултациите на президента с останалите парламентарни групи ще се проведат според оповестената към този момент поредност, означават от президентството.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР