Срещата ще бъде от 14.00 часа на Дондуков 2, съобщиха

...
Срещата ще бъде от 14.00 часа на Дондуков 2, съобщиха
Коментари Харесай

Такова Чудо Не Е Било! Отнеха Имунитета На Премиера, Съдят Го За Крупни Далавери С Еврофондове! Още Понеделник Бойко Борисов Ще

Срещата ще бъде от 14.00 часа на " Дондуков " 2, оповестиха от прессекретариата на президента.

Чешкият министър председател в оставка Андрей Бабиш ще посети България в понеделник, оповестява и локалното издание Lidovy Noviny, съгласно което той ще има среща с премиера Бойко Борисов.

Според чешкото издание, евентуално ще се дискутира договорката за продажбата на активи на CEZ в страната.
В края на предходната година стана ясно, че CEZ Group се готви да продаде част от своите активи в България.

Lidovy Noviny, което е благосъстоятелност на Бабиш, отбелязва, че съществуват подозрения в България за източника на средства на компанията, която може да купи бизнеса на чешката CEZ в страната. Не е ясно и дали претендентът има утвърждението на българските управляващи, показва изданието.

Долната камара на чешкия парламент гласоподава през днешния ден в поддръжка на свалянето на депутатския имунитет на министър-председателя Андрей Бабиш (АНО), разследван за машинация със средства от европейски фондове.

Дни преди този момент чешкото държавно управление подаде оставка откакто не съумя да завоюва вота на доверие във вторник. Правителството на Бабиш ще продължи да работи до момента в който не бъде образуван кабинет, което може да отнеме няколко седмици.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР